"8 כללים פשוטים" כבר לא מה שהיה

POISEN G

New member
"8 כללים פשוטים" כבר לא מה שהיה

אני התחלתי לצפות בסדרה בערך מאמצע העונה הראשונה כשהמשפחה עשתה איזשהי תחרות על לאן לנסוע ביחד ובשביל להיות זה שמחליט צריך לוותר על משהו שאוהבים לעשות...מאז... בכל מקרה אז רציתי להגיד לכם שזה ממש עצוב - מאז שג'ון ריטר "עזב" ולא מופיע בסדרה יותר, הסדרה כמעט ולא מצחיקה, אני חושב שהמפיקים עשו טעות גדולה שהמשיכו בלי ג'ון.. אני רואה עכשיו את הפרקים הראשונים של העונה הראשונה בשידורים החושרים של אמצע השבוע והם פשוט ענקיים!!! הפרק אתמול בכלל היה קורע עם זה שפול היה קפטן צעקות בתיכון... בכל מקרה הסדרה ממש התדרדרה וזה עצוב... קשה בלי הדמות של פול קשה קשה

TheCharm

New member
ומה אפשר לעשות?

אי אפשר להחזיר אותו לחיים, לצערינו.

איריס12

New member
כן אבל היה אפשר...

לא להמשיך את הסדרה אחרי שהוא נפטר...לסיים אותה בכבוד. בכל מקרה בעונת שידור החדשה של ארה"ב בסתיו 8 כללים בוטלה..אז עונה רביעית כבר לא תהיה...

TheCharm

New member
זה מה שהם רצו לעשות.

מה הלך בדיוק אני לא זוכר, אבל השחקנית שמשחקת את בריג'יט רצתה לעזוב. היה איתה ראיון לפני כמה חודשים בפנאי פלוס, שם מוסבר הכל.

מסכים... ../images/Emo58.gif

ראיתי בדיוק את אותו פרק שדיברת עליו, ופשוט נשפכתי. אבל מצד שני - עברו רק 2 פרקים מאז המוות שלו בסדרה, וזה הגיוני שהסדרה לא תחזור לשגרה כל כך מהר - אחרי הכל, הדמות שלו הייתה - אפשר להגיד - הדמות הראשית... (למרות שכמעט לכולם שם, למעט רורי לפעמים, יש כמעט את אותו זמן מסך - הרוב סבב סביבו). אני נורא מקווה שדייויד ספייד, שאמור להצטרף בקרוב (בפרקים בארץ) יצליח להרים את הסדרה קצת. שנהנה קצת ממה מהעונה וחצי שנשארה... ואני גם מסכים עם מה שנאמר פה שהיה עדיף לא להמשיך בכלל אחרי שג'ון ריטר נפטר. ממה שהבנתי הם המשיכו כי המשפחה אמרה שזה מה שהוא היה רוצה...

Aviad1987

New member
העונה הראשונה הייתה ממתק מעולה

אבל אני מסכים גם עם עידו שעברו רק 2 פרקים וסביר להניח שהם לא ימשיכו בחיים ישר. אז אני מקווה שהם יקחו לעצמם עוד מינימום פרקים ושדברים יתחילו לחזור לעצמם (למרות שאני בטוח שלעונה הראשונה זה אף פעם לא יגיע)

למעלה