8 כללים פשוטים - סיום העונה

8 כללים פשוטים - סיום העונה

היה פרק ממש יפה... זה היה די ברור שהבדיקת הריון היא או של קייט או של מגי אבל עדיין היה נחמד... ו: Rory: AUNT MAGGIE!!

TheCharm

New member
אני חשבתי דווקא שזה של מגי,

ושהיא נשארה בהריון מטד... אבל הגורל רצה אחרת. אוף, תכף יגיע הפרק האחרון של ג'ון בטח :'(

עוד 3 פרקים ../images/Emo10.gif

קשה לי לדמיין את הסדרה כמו שהיא בלעדיו... זה כמו "חברים" בלי אחד/אחת החברים... לא אותו הדבר.

sweet fairy

New member
מה זה היה הפרק האחרון לעונה??

בדיוק היום חשבתי לעצמי מעניין מתי זה יגמר שבוע הבא יש את העונה החדשה נכון?? והוא לא יהיה שם יותר

JoHnYmYsTeR

New member
לגבי הסקר..זתומרת לגבי הקומדיות..

הקומדיות שהם מביאים פשוט על הפנים.. חוץ מ8 כללים פשוטים ולפעמים הופ ופיית'.. פחות ממושלמת וכריסטי אלי על הפנים.. חבל.. אם היו מביאים משהו יותר מוכר,יותר מצחיק הערוץ הזה היה פשוט מושלם..

kalay

New member
מה זה יותר מוכר?

הנסיך מביל אייר? זה הקומדיות הכי חזקות עכשיו בארה"ב. הם חדשות אז אתה לא מכיר אותם.

Aviad1987

New member
אממ

ג'ואי, ויסלחו לי קנאי חברים, גרוע. לטעמי בכל אופן. הופ ופיית' היחידה אולי שהייתי מדרג מתחת לג'ואי. פחות ממושלמת מעולה לטעמי וכנ"ל 8 כללים פשוטים. בקשר לעוד קומדיות - ידוע בעיקרון שהז'אנר הזה די מת (למרות שיש את איש משפחה ומשפחה בהפרעה המעולות ביס פלוס אבל האחת בכלל פאורידה סאטירית והשניה קומדיה מעולה מהזן החדש סטייל 'לארי דיוויד') וכל הקומדיות הטובות נרכשו.

TheCharm

New member
ג'ואי לא גרועה

ג'ואי זאת סדרה... איך אני אגיד את זה... זה לא קומדיה, וזה גם לא דרמה. זה מין סוג של קומדיה חסרת צחוק שהופכת אותה לדרמה אבל זו לא דרמה כואבת. זה פשוט עלוב, לא מצחיק, ומשעמם בטירוף. וצר לי, אבל כולנו חזינו את זה וידענו טוב מאוד שככה זה יהיה.

בעיקרון..

המצב של הקומדיות בארה"ב גם ככה לא ממש בשחקים - רוב הקומדיות הוותיקות (חברים, פרייז'ר, ריימונד ועוד) נגמרו או עומדות להיגמר, והמלאי די מצומצם... אז יחסית למצב של הקומדיות בארה"ב - הקומדיות שיש ביס וויקנד הן טובות... אפילו אם הן לא "מוכרות" כל כך...

JTיXל

New member
מה זה משנה אם זה מוכר או לא?!

ואלו קומדיות מוכרות..בארה"ב פשוט לא נוהגים לדבר על קומדיות בארה"ב הרבה כי לא קורה בהם משהו דרמטי ומזעזע כמו בדרמות

למעלה