:cool: מה שאישה רוצה....

shoteret

New member
:cool: מה שאישה רוצה....

היי סקסיים, היום צפיתי בסרט מה שנשים רוצות עם מל גיבסון ושם הגבר יכול היה לשמוע את מחשבותיהן של הנשים. בהתחלה הוא נורא נבהל מהכישרון החדש שלו אבל לאחר שביקר את הפסיכולוגית שלו הוא הבין שבעצם בידיו נשק חדש שיוכל לעזור לו להתחבב מאוד על הנשים בקיצר, מל ידע כיצד לרצות את הנשים על ידי כך ששמע את מחשבותיהן ונהג על פי מה שהנשים רצו ממנו. תארו לעצמכם איזה דבר נפלא, לו יכולתם אתם הגברים לדעת מה הנשים רוצות מבלי שנאמר לכם מילה. פשוט להבין בנו ולקלוט מיד. לפעמים אני כל כך עצובה ואתה אינך מבין לפעמים אני כל כך כעוסה ואתה אינך רואה לפעמים סתם רוצה חיבוק ונשיקה ואתה אינך לפעמים רוצה פינוק ואהבה ואתה ישן והנחירות הן לאוזני המנגינה לפעמים רוצה לצאת למסעדה רומנטית ואתה עדיין בעבודה הייתכן שפעם אחת ולו רק פעם אחת תדע על מה חשבתי? נוריתי

הנשוי

New member
תחשבי הפוך

מה היה קורה אם הייתן שומעות את מחשבותינו הייתן יודעות בוודאות את מה שאתן חושבות עלינו חוץ מסקס הראש שלנו ריק חחחחחחחחחחחחחחחח

מה שאישה רוצה (לא תמיד גם היא יודעת

היי שוטרת אני מעיין מידי פעם בפורום וקורא ומנסה להחכים בקשר לסרט אולי תבינו את הרמז ותתחילו להגיד לנו מה אתן רוצות בברור ולא ברמזים אנחנו איננו קוראי מחשבות ובטח לא מל גיבסון (הרי אם היינו כך גם הנשים וגם הגברים היו חושבים בדיוק אותו דבר ;-) אז קחו יוזמה אל תמתינו תפתיעו ותופתעו בחזרה

גרפיטי

יש גרפיטי שאני זוכר שראיתי בשרותים של איזה בסיס במילואים `` נשים רוצות שני דברים: זין וכסף זין הם יקבלו כסף? זין הם יקבלו``..

למעלה