הכרתי אותו בצאט שיחה ארוכה במקלדת הובילה לשיחות טלפון ארוכות בלילות לא יכולתי להירדם לפני ששוחחתי עם ברק. ברק שבה את ליבי, קולו היה גברי עם סקסיות שופעת. בעצם לא תמיד הקשבתי לתכנים כי הייתי עסוקה בלשמוע את המנגינה שיצר קולו. אוחח היה לו קול משגע שסחף אותי לגמרי ותבינו אני לא אחת כזו שנסחפת בין רגע. לילות שלמים שוחחנו ותארנו את הצפוי לנו בפגישה הראשונה. הוא תאר את עצמו גבוה, רזה עיניים כחולות ושיער קוצים שחור נשמע לי נהדר. כל כך רציתי לפגוש בו, כל כך רציתי לראותו. החלטנו להיפגש. לכבוד הפגישה התלבטתי רבות מה אלבש כדי שמצד אחד אראה סקסית משוועת אך עם זאת בחורה רצינית. לבשתי שימלת מיני שחורה עם כתפיות דקיקות פיזרתי את שערי הארוך והחלק שגלש לאורך גבי. בפעם הראשונה אף החלטתי להתאפר נורא רציתי למצוא חן. משחתי את שפתי המלאות בצבע אדום בוהק ואיפרתי את עיניי הירוקות בצללית בהירה בגוון פנינה. על צווארי הארוך ענדתי תליון זהב ובו סמל המזל שלי תאומים. על רגליי גרבתי את גרבי הניילון השחורות הדקיקות שקניתי יום קודם ונעלתי את נעלי הסירה עם העקב הדקיק הגבוה - טוב הוא אמר שהוא מעל 1.80 כך שנעליי העקב לא יהוו בעייה. פיזרתי כמות נדיבה של בושם אורגאנזה על נקודות הדופק בצווארי ויצאתי לפגישה שמחה ונרגשת. הגעתי למקום המפגש, העלטה שררה ברחוב ועל המדרכה עמד לו בחור נמוך קומה כשהוא מעשן סיגרייה ראיתי שהוא מביט בי אך לא ייחסתי לזאת חשיבות. אני חיכית לברק שלי לזה שאמר לי שכולם אומרים שהוא שילוב בין בראד פיט ותום קרוז. חיכיתי לפחות 20 דקות אך הוא לא הופיע חשבתי שקרה לו משהו בטח תאונת דרכים והוא כעת בבית החולים אני חייבת להתקשר אליו לוודא שהכל בסדר. הוצאתי את הפלא מארנקי והתקשרתי אליו, לפתע אני רואה את הבחור עונה לפלא ושומעת אותו אויי זה היה ברק.... מסתבר ששילוב של תום קרוז ובראד פיט הוא לא. למה שיקרת לי? יכולת לומר לי את האמת ברק ניסה לשכנע אותי שאשאר אך לא יכולתי פשוט הייתי חייבת לעזוב הוא הרס לי את הפנטזייה שלי......... זו עוד דוגמא לפנטזיה שלא הצליחה אולי לפעמים לא צריך לממש את הפנטזיה וצריך להשאיר אותה כמות שהיא בדמיון נוריתי