8.3.1974 – Queen II

LEATHER REBEL

New member
יותר נכון, הגיע לזהב רק אחרי

רק אחרי ש "לילה באופרה" פרץ לשוק. בזמן אמת האלבום קווין 2 לא ממש דיגדג לציבור הקונים. גם האלבום הראשון הגיע לזהב רק בשנת 1975.

LEATHER REBEL

New member
ובהוצאת ה CD של ארה"ב יש גם

עוד שלושה קטעי בונוס: 1. See What A Fool I've Been - במקור היה בצד B של התקליטון Seven Seas Of Rhye. לא ממש "מפיל" אבל שיהיה. 2. מיקס מחודש ל Ogre Battle 3. גרסת דאנס ל Seven Seas Of Rhye. כאן גם המקום לציין שבארה"ב, כמעט בכל ה CD של קווין הוספו קטעי בונוס.

LEATHER REBEL

New member
אפשר גם באינטרנט

מבחינת המחיר הכי כדאי www.cduniverse.com אם כי לא רצוי לקנות יותר משני דיסקים בכל פעם. המכס בישראל נוטה לעשות בעיות אם החבילה נראית גדולה מדי...

Teo Toriatt

New member
רק הערה

התוספות הן מהוצאה מאוחרת יותר של Hollywood records ולא בגרסת המקור... אז הן היו זהות.

LEATHER REBEL

New member
נכון ולא נכון

גרסאות הויניל אמנם היו זהות לאלה שבבריטניה, אבל... גרסאות ה CD שיצאו בתחילת שנות ה 90 ב ELEKTRA כבר הכילו את הבונוסים. HOLLYWOOD עשו את הדיל עם קווין רק כמה שנים מאוחר יותר.

khammel

New member
להעמיד דברים על דיוקם

כשהייתי בארה"ב לפני... אה... אי אילו שנים, רכשתי כמעט את כל הדיסקים במהדורה האמריקאית עם התוספות. מדובר במהדורה מיוחדת שהוצאה לחגיגות 20 שנה לקווין (יש מעויין קטן בעטיפות שמציין את זה).

khammel

New member
ראיתי אבל לא מצאתי שם את הדיסקים

הלינק הוא לחנות, לא לדיסקים ספציפים. בחיפוש שלי מצאתי רק את המהדורות היפניות וה"רגילות". האמריקאיות לא מכילות תוספות לפי המפורסם באתר. אז אם אתה יודע אחרת, אשמח ללינק מדויק שאוכל להשלים את האוסף שלי

LEATHER REBEL

New member
מהמחשב שלי...

כשאני גולש מהמחשב שלי אני מגיע לאן שאני צריך. אולי נשמע מוזר... אבל כמסתבר מביקור בפורומים בהם מבקשים לינקים, זו לא הפעם הראשונה (וכנראה גם לא האחרונה) בה כשאני גולש לאתר מסויים מה שרואים אצלי על המסך הוא אחר ממה שגולשים אחרים רואים כשהם מבקרים באותו אתר ממש! מוזר...

skaramoosh

New member
היהי, רק חשבתי על זה

שכל פעם שיש את "פינת האלבום של QUEEN" כולם ישר מתחילים לקפוץ על הטעויות הקטנות ולתקן אותך כאילו שזה ממש חשוב(לדוגמא כל הווכוח על ה"הושר" וה"בוצע"- ממש לא הבנתי מה זה כל כך משנה.. טוב אז אולי אני לא מבדילה בין אעות משמעותית לטעות קטנה אבל לא היתה פעם אחת שלא מצאתם המון טעויות ב"פינה" הזו....

חח תודה נראה לי

לא בדיוק ככה נקראת הפינה.. אין לה ממש שם. למישהו יש רעיונות? ובאמת מוצאים טעויות לפעמים אבל זה רק בכוונה שיהיה נכון יותר ובלי שגיאות את ההושר השארתי כי אני באמת חושבת שזה יותר מתאים (מדובר על השירה אחרי הכל) וכמתי את זה אחרי הויכוח לא באו שוב בטענות אז לא נורא כל כך. ועכשיו פה יש דיון בפינה הזאת שעד עכשיו אנשים בקושי הגיבו אז זה לפחות שימח אותי

למעלה