???

בת שבי

New member
נעים להכיר

שלום יעל, הגעתי לפורום המעניין הזה די במקרה, דרך למידה מרחוק, שאני עושה השנה, ואולי אין מקריות בחיים... מעולם לא מאוד האמנתי ברפואה אלטרנטיבית, למרות שניסיתי אותה בחטף, מספר פעמים , עקב בעיות שונות שהתעוררו. ואם כבר הגעתי, הרי זה לא בכדי, ואני מעוניינת לדעת האם ניתן לעזור למי שסובלת מפריצות בחוליות צוואר (תאונת עבודה בבי"ס) מזה 6 שנים בעזרת הרפואה האלטרנטיבית, אם כן לאן לפנות? הייתי פעם אצל כירופרקט (לא טעיתי בשם?) והוא מאוד הכאיב לי, למרות שאבחן מצויין את הבעייה גם ללא צילומי MRI . תודה, שבי

לגבי פריצת דיסק

שלום בת שבי. אני עובד ברפואה משלימה. צר לי אבל פריצה לא ניתנת לריפוי. אפשר רק להקל על כאבים. זה ניתן לעשות בעזרה של תרגילים מיוחדים שחלקם ישנם ביוגה וחלקם בשיטת פלדנקריז. תרגילים אלו משפרים זרימת הדם ומפילים שרירים שתפוסים כשיש פריצת דיסק. בנוסף ממליץ מסז´ רפואי. הוא יכול לעזור מאוד. במידה ותרצי מידע נוספת תכתבי לי לדואר אלקטרוני. מיכאל

בת שבי

ברוכה הבאה, ואכן אין מקריות בחיים.. פריצות דיסק מטופלות במס´ מישורים, כאב - להקלה על הכאבים אני מכירה מס´ הצלחות בטיפולי אקופנטורה ( דיקור סיני) והמשיור השני- הגבלה בתנועה וטיפול בע"מש עצמו עיקר ההצלחות שאני מכירה הם דרך כירופרקט שכמו בכל דבר בחיים יש לכל מטפל סגנון שלו , לא כל הכירופרקטים מכאיבים מאוד וכדאי לנסות מטפל אחר. כמו כן טיפולי דיקור במגנטים או דיקור בשיטה היפנית יכולים לעזור אם כי מס´ ההצלחות שאני מכירה בשיטות אלו נמוך מאלה של הכירופרקט. הרבה בריאות יעל

כירופרקטיקה אינה כואבת

שלום בת שבי. אני מסכים עם יעל. לכירופרקטיקה הצלחות גדולות בטיפול בפריצת דיסק ולא מדובר בטיפול סימפטומטי בלבד. במקרים רבים הטיפול גורם להחזרת הדיסק למקומו.הטיפול אינו כואב, ואם היתה לך התנסות לא נעימה, חפשי כירופרקט אחר. אוכל להמליץ על כירופרקטור באזור מגורייך אם תפני אל ב e-mail. בברכה, ד"ר געש, כירופרקטור.

בת שבי

New member
בקשת עזרה בנושא פריצת דיסק

מאוד מאוד הייתי רוצה לדעת איך הרפואה המשלימה יכולה לעזור לי בנושא פריצת דיסק בחוליות צוואר , כתוצאה מתאונה עבודה (קבלתי מכה בסנטר מתלמיד שרב עם חברו לפני 6 שנים) ההשלכות הן רבות, ירידה בכח יד ימין, החלשות השרירים הקטנים של אצבעות יד ימין ועוד כהנא וכהנא "מתנות". תודה על המענה.

שיטות שונות יכולות לעזור, אבל

שיטת הטיפול פחות חשובה מהמטפל - מטפלים שונים באותה השיטה, אפילו בוגרי אותו בית-ספר, יעשו טיפולים שונים מאוד אחד מהשני. יותר חשוב למצוא מטפל טוב - ולהישמע להוראותיו! בלי לבדוק אותך אין דרך לדעת בודאות, אבל אם היית פונה אלי, אני מניח שהייתי עושה טיפול שישחרר את הלחצים באיזור הצוואר והעורף, ויאזן את מערכות הגוף השונות - אבל הייתי גם מורה לך לטפל בעצמך, ע"י ביצוע תרגילי טאי-צ´י שהייתי מתאים לך. רוב המטופלים המגיעים אלי רוצים לקבל טיפול וללכת; להיות פסיביים לגמרי ולצאת בריאים. זה לא עובד - גם אם אעשה טיפול מוצלח ותרגישי טוב, הבעיה תחזור או שתופיע בצורה אחרת. כדי להבריא צריך לשנות משהו בחיים. לפעמים השינוי קטן, לפעמים גדול. את מוכנה להשתנות?

בת שבי

New member
???

יעל שלום, נכנסתי כבר פעמיים עם שאלות לפורום, ולא מצאתי כל מענה, כמו כן לא מצאתי את שאלותי, האם עשיתי משהו לא נכון? בת שבי

בת שבי יקרה

ערב טוב, דווקא ראיתי ששאלותיך נענו, וגם אני ניסיתי להתיחס , להלן השירשור. וד"א, אין דבר כזה " לעשות דבר לא נכון" - וסליחה אם ננתי לך תחושה שכזו.. יעל

למעלה