? נו אז מה עם "ישנן בנות"? יש מצב לעוד עונה בדרך?
S Stay In Haven New member 2/9/06 #3 תודה תודה רבה לך :] אני מאוד אוהבת את הסידרה הזאת, כמה עונות יש לה? ואיזה עונה תגיע אלינו בסביבות ינואר?
תודה תודה רבה לך :] אני מאוד אוהבת את הסידרה הזאת, כמה עונות יש לה? ואיזה עונה תגיע אלינו בסביבות ינואר?
J jess r New member 2/9/06 #4 בינתיים יש 4 עונות והעונה ה-4 היא זאת שמגיעה עוד מעט, אני האמת לא בטוחה שמדובר בינואר, אולי מוקדם יותר, אולי בנובמבר. הסידרה נהדרת, יש לה קומונה (;
בינתיים יש 4 עונות והעונה ה-4 היא זאת שמגיעה עוד מעט, אני האמת לא בטוחה שמדובר בינואר, אולי מוקדם יותר, אולי בנובמבר. הסידרה נהדרת, יש לה קומונה (;
S Stay In Haven New member 2/9/06 #7 סתם כי... סתם כי יש הגבלת גיל לסידרה אז... חחחח סתם שאלתי..חח בשביל לדעת, לא חייבת לענות סתם מידע כללי כזה, את יודעת
סתם כי... סתם כי יש הגבלת גיל לסידרה אז... חחחח סתם שאלתי..חח בשביל לדעת, לא חייבת לענות סתם מידע כללי כזה, את יודעת
J jess r New member 6/9/06 #11 כמו תמיד - קצת לפני שהעונה החדשה תגיע, לריענון הזיכרון. העונה החדשה תגיע בסביבות נובמבר אם אני לא טועה
כמו תמיד - קצת לפני שהעונה החדשה תגיע, לריענון הזיכרון. העונה החדשה תגיע בסביבות נובמבר אם אני לא טועה