...

• פותח הנושא Kgt1
  • פורסם בתאריך

Kgt1

New member
...

קודם כל אני חייב לציין את כך שבגלל נסיעה לחול פיספסתי את הביקור של הראל בפורום ואני די בבאסה ומקווה שבעתיד הוא ישוב ואנוכי אהיה בנמצאים. הסיבה לפיספוס הייתה כאמור הנסיעה לחול לעניינים פרטיים אב בכול זאת הצלחתי למצוא זמן פנוי ולעשות משהו שרציתי לעשות כבר הרבה זמן: לבקר במשחק טניס רציני!!! אני מדבר כמובן על מפגש הדיוויס בין רוסיה לשוויץ שהתקיים במוסקבה בוויק אנד האחרון. מה אני אגיד לכם? תענוג! מה עוד שמדובר תאמינו או לא בשלושת השחקנים האהובים עליי בעולם!!!!! (קפלניקוב מאז ומתמיד, סאפין מהיואס אופן 2000, ופדרר שהתחיל למצוא חן בעיניי יותר ויותר במשך העונה הקודמת). הייתי ביום הראשון וראיתי את קפלניקוב מנצח את קרטוחביל ואת פדרר "מפרק" את סאפין (היום הראשון). התוצאה הסופית הייתה 3-2 ואני חייב לציין שיותר ויותר אני מקבל את הרושם שפדרר הולך להיות מספר אחד בעולם ממש בקרוב...

Kgt1

New member
רק בשביל להבהיר את עצמי אני חייב

להוסיף שמדובר בתוצאה הסופית במפגש כולו: 3-2 לרוסים שעולים לשלב הבא.

רפי2002

New member
גם אנחנו מצטערים שלא היית

במפגש....לגבי מפגש עתידי, אין שום דבר מתוכנן לעתיד הקרוב, אבל אולי... אם תהיה דרישה ממש גדולה, נשאל את הראל אם הוא מוכן לבוא שוב....דרך אגב,אתה מוזמן להצביע בסקר שלנו...:) אם אתה ממש סקרן לדעת מה היה פה, תדפדף דף אחד אחורה, ותוכל לראות את כל השאלות והתשובות של הראל לוי... נסעת לרוסיה בגלל משחקי הדייויס, או שבמקרה? אני מבין את ההנאה שלך ממשחקי הדייויס, לפני כמה שנים הייתי נוהג ללכת כל שנה לטורניר ATP (לא גראנד סלאם) באירופה....אווירה פצצה, ומשחקים איכותיים...אפילו ראיתי את מנסדורף נגד בוריס בקר....מנסדורף היה ממש קרוב לניצחון על הגרמני הג´ינג´י.....אההההה, היו זמנים.....

Kgt1

New member
דיפדפתי ברגע שנכנסתי בפעם ה-1

לפורום. דווקא הייתה לי שאלה להראל שהייתי מעוניין לראות את תגובתו עליה... נסעתי לרוסיה לעניינים פרטיים אבל למזלי בדיוק בסוף השבוע הזה תפסתי את המשחק והצלחתי במזל ואחרי הרבה מאמץ לסדר לעצמי קצת זמן ולראות. יצויין הייצוג השוויצרי ההולם באולימפיסקי במוסקבה מבחינת האוהדים.

למעלה