86:

st jimmy

New member
86:

לא הייתי פה הרבה זמן ולא שאלתי שאלות מפגרות הרבה זמן אז הינה זה בא: שמעתי לי להנהתי את אינסומניאק ופתאום!!!!!!!!!!! הגעתי לשיר 86, בשיר זה בילי אומר שאין חזרה מ86 אל תנסו אפילו.... למה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!? מזה 86 לעזעזל?! בתודה ובכבוד רב st/jimmy

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifיש שתי משמעויות לשיר:

מקווה שאתה מבין אנגלית, אם לא תגיד ואני אתרגם.. 86 1. This song is about the underground scene and being kicked out of it, because when you leave, you can never go back. This particular song is about Billie being the one getting kicked out. Everyone from the local punk scene threatened them after they got back from touring Dookie. Kids would spit, insult, threaten to beat up, and one girl wrote on a wall at Gillman "Billie Joe Must Die". Billie begins to question himself. 2. A Billie Joe interview from 1996 stated that 86 is infact about one night stands. Billie (the writer) has slept with a woman and the next day she's coming calling on him saying she loves him. He's saying "you left your identity here along with your respect, you'll never find them now. So get lost and make room for the next woman to come along."

Satla ruleS

New member
גמאותי זה מעניין..

ואני הילדה האחרונה בעולם שמבינה טוב אנגלית.. מישו חמוט ונחמד יכול לתרגם?

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifמנסה..

תקנו אותי... 1.את הסיבה הראשונה אני אתרגם בלי מה שהיה רשום באנגלית, כי כבר שמעתי על זה אז אני מכירה את המקרה, אבל זה לא אומר למה 86 זה פשוט מספר את משמעות השיר עצמו: לפני שגרין היתפרסמו עם "דוקי", הם היו חברים במעין "מועדון פאנק" שבמועדון הזה הם היו מופיעים וזה... האנשים האחרים במועדון שנאו מאד להקות שהתפרסמו, כאילו להקות שעושות מהמוסיקה שלהן מלא כסף... כשגרין דיי חתו עם חברת תקליטים מפורסמת (כדי לעשות את דוקי), ואז ה התפרסמו והתעשרו, אז העיפו אותם מהמועדון,(עכשיו אני מתרגמת) אז השיר מדבר על זה שכשאתה עוזב אתה ל יכול לחזור... השיר המסויים הזה הוא על בילי שעץ מהמועדון, כולם מהמועדון איימו אליהם אחרי שהם חזרו ממסע ההופעות של דוקי. ילדים ירקו, העליבו, איימו להרביץ, וילדה אחת כתבה בשירותים שם "בילי ג'ו חייב למות" בילי מתחיל, אמ... איך אני אגדיר question himself? לערער בעצמו... סיבה 2 עוד מעט

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifסיבה 2 מנסה..

אני מצטטת: "ראיון של בילי ג'ו בשנת 1996 מצהיר ש 86 זה בעצם על סטוץ, בילי ג'ו (הכותב) שכב עם אישה, וביום למחרת היא באה ואומרת שהיא אוהבת אותו. הוא אומר [זה ציטוט מהשיר] 'עזבת את הזהות שלך כאן עם הכבוד שלך, את אף פעם לא תמצאי אותם עכשיו. אז עופי מפה ופני מקום לאישה הבאה שתבוא [תתקדם]'"

whatascene

New member
חוץ מהפירושים לשיר..

הפירוש עצמו של הבערך מושג 86 זה לסיים משהו

למעלה