...

חן1

New member
...

רק לפני שנה דפקת כאן בדלת בלבוש שאפיין אותך יותר מכל. היית לבושה בבגדי מלכה ועם חיוך ענק והבאת לנו את משלוח המנות כמיטב המסורת של כל שנה. והשנה? מה השנה? השנה אני אחכה שתבואי אבל כנראה שאני אחכה סתם. זה החג של הילדים, אז איפה את רננונת שלי? איפה הילדה שלי? גם אצלך מתחפשים? גם מלאכים צעירים מתחפשים בפורים? מלאכית קטנה שלי.. אני רוצה אותך מתגעגעת אליך כל כך. אני לא יודעת איך לעבור את הפורים הזה בלעדיך. שום דבר שיגידו או שיעשו לא ינחם אותי עכשיו כי העובדה שאני לא אראה אותך השנה מחופשת, מחייכת, קורעת את מה שעוד נשאר ממני. בפורים לפני שנה עוד היית ילדה בריאה לגמרי, אוף אני לא מצליחה לקלוט שלקחו לי אותך. רננה שלי, אני מנסה.. אני מנסה להיות חזקה, חושבת עליך כל הזמן הקטנה שלנו היתה השבוע בת שלוש והיא כל כך דומה לך... מי היה מאמין שלא תחיי ביום הולדת השלישית שלה? חיכינו לך ואנחנו עדיין מחכים.. בואי. בבקשה , אני מתחננת שתבואי. רק עוד פורים אחד איתי.. בבקשה. איפה את??? איפה??? אני אפילו לא יודעת איפה לחפש... מה, את באמת שם בהר מתחת לאבן הכבדה? אני אוהבת אותך ילדה שלי, אהבה אמיתית חג שמח ‏2002‏-02‏-24‏

BooBee

New member
בימים שכאלה

אני מתכנסת עם עצמי ונזכרת איך היה כשאחותי היתה קטנה והתחפשה. הייתי בסוף השבוע אצל הוריי ובחדר שלה יש שתי תמונות מדהימות שלה מגיל 10 אולי, מחופשת לצוענייה. עמדתי דקות ארוכות מול התמונות האלה ושתקתי. ולמרות הכל, מאחלת לך חג שמח ומחוייך. רויטל.

ה מוזה

New member
../images/Emo7.gif ליבי...ליבי איתך .. היי חזקה.

אני עוברת לי פה על הודעות של כאב ,געגוע , את נגעת בי בכאב שלך בנקודה הכי רגישה .. הילדים שלנו . הפרחים שלנו שאנחנו משקים ומטפחים ומצפים לראותם פורחים. כאמא .. הכאב שלך התחבר לפחד הגדול ביותר שלי . לאבד ילדה היש נורא מכך ? אין לי מילות ניחומים עבורך ..כי אין מילה שתנחם. יש בי רק יד מושטת , הבנה ..ליבי איתך .

חן1

New member
תודה..

היא לא באמת היתה הבת שלי.. כאילו היא כן אבל היא לא. אני עוד לא בת 17. רננה הקטנה היתה כמו הבת שלי לפני חודשיים מחלת הסרטן ניצחה אותה.. תודה על המילים החמות.. זקוקה להן אני

למעלה