.

• פותח הנושא acid
  • פורסם בתאריך

danielo18

New member
ובכן...

אני בעד הגישה של "שיהיה לה רק טוב (ואם זה כולל זיבה והרפס אז זה בכלל מצוין) ושתצא לי מהחיים". הרי היא מוגדרת כ-Xית (=לשעבר) ואם היא באמת "לשעבר" - אז לא מעניין אותי גם אם המשיח יבוא ויהיה החבר החדש שלה.

Paranoid Eyes

New member
אם זה לא באמת יזיז לך

איזשהו משהו בלב.. אפילו אם היא כבר נחלת העבר, אז כנראה שלא אהבת מלכתחילה. או שהתגובה שלך נובעת בעצם מ.... כעס על בחורות. כמו שכתוב בחתימה שלך P:

danielo18

New member
אני?

כעס, תסכול, התיימרות להבין - וכגודל היומרה ככה גודל חוסר ההבנה. אבל זה באמת לא מזיז לי. הגעתי למצב שברגע שמשהו נהיה שייך לעבר - אני משאיר אותו שם. שמעתי כמה שמועות על בנות שהייתי איתן ובכנות? זה ממש לא מזיז לי כי חיי כרגע די סבבה ולא אכפת לי מהשאר.

וואיי וואיי בעייה....

אבל תלוי...אם אתה נפרדת ממנה..אז מ'כפת לך שהיא עם מישהו אפילו אם היא יוצאת עם בראד פיט?! זה שאתה עדיין בודד..לא אומר שלה אסור להיות מאושרת?! ואם אתה מקנא אפילו קצת..זה לא כי אתה רוצה אותה אלא בכללי אתה רוצה מישהי.. זה אם אתה נפרדת ממנה! אם היא נפרדה ממך ואז היא עם מישהו...או שהיא נפרדה ממך כדי להיות עם מישהו [חח] אז... אאאוץ'..

אם עדיין קשה לך עם זה

תתנתק ממנה אני אישית הרגשתי רגשות מעורבים מצד אחד רציתי שיהיה לה טוב מצד שני אהבתי אותה

מממ.... אני חושבת...

שאם הייתי עדיין אוהבת אותו, הייתי מתרחקת. כמה שזה היה כואב להתרחק, היה כואב הרבה יותר לשמוע על החברה החדשה.

Cobe Anan

New member
זה רע..

אחד הדברים שהכי מפחידים אותי בפרידה.. אני מניח שלא הייתי לוקח את זה טוב. אפילו קשה מאד. תהיה חזק, גם אתה תתגבר מתישהו ותעבור הלאה.. אני בטוח.

Zoharrr

New member
קפרע :)

אין ממש איך להתמודד... מכירים בעובדה שזה ככה,וזה לא ישתנה וזהו זה בערך... נדמה לי :)

למעלה