..

galush29

New member
..

מה הדבר הכי מטורף שעשיתם שקשור לאביב גפן?!P= אממ שלי..נראה לי שהכי מטורף זה שקישקשתי על כל הבטן שלי והרגלים במשפט "אביב גפן המלך" והלכתי עם זה לביצפר..[אני עלובה..אני קצת פחדנית נו...XD] אז מה שלכם?

הלכתי עם שרשרת של פיס

זה הכי טיפשי שעשיתי..... הכי מטורף זה שקפצתי לאיסה מפרט שאביב זרק בסוף בעכשיו מעונן

Hosh17

New member
חחחחחח

הדבר הכי מטורף? ללכת עם תיק שכתוב עליו "אביב גפן" בבית ספר שלי :) ערסים כאלה שמכל חור אתה שומע אייפוד שמנגן מזרחית סתם האמת שהלכתי עם MP3 לפני כמה חודשים ברחוב.. רחוב דיי הומה אדם ושמעתי שירים כמו "מרד הדמעות" מהופעה שזה הרבה יותר אנרגטי ו"לאן את הולכת" ו"סוף העולם".. והלכתי כמו מסטולה ורק צרחתי את השירים בזמן שאנשים מסתכלים עלי בפחד.. אני שרה ועוצמת עיניים

2shahar

New member
אמ...

לא משהו רציני במיוחד.. נכנסתי לפוגו מטורף כדי להשיג את החולצה שלו (ובדרך כמעט הורידו לי את השמלה) ברוקע"צ השארתי את התיק מאחורה ורצתי להיות בין השורות הראשונות כשאביב הופיע אבל זה מטומטם לא מטורף (ואחרי זה הרימו לי חצי תיק) נסעתי להרצליה מרמלה כדי לראות אותו מתארח ביאיר לפיד הברזתי מיבצפר כדי ללכת להחתמות בת"א אמ..והסתובבתי עם החולצה שלו של עם הזמן בעיר שלי שזה מטורף ללכת ככה פה

למעלה