.

.

אני לא יודעת מה יש למחשב שלי אבל כל הודעה שאני שולחת לא רואים אותה..מחשב דפוק.. אני די חדשה פה, אז מי שיש לו עצבים שיכתוב איזה שירים של גרין דיי הוא הכי אוהב... ואם יש לו איזה משו שלהם (דיסק, חולצה...)

Queen for a day

New member
אמ ברוכה הבאה.

אני איב וזה. כרגע השיר המועדף של Geek stink breath ויש לי פוסטר, 2 חולצות, 3 דיסקים ודיוידי.

noagdfan

New member
ברוך הבא ../images/Emo34.gif

מממ.. יש לי את כל הדיסקים שלהם מקוריים חוץ משני הראשונים [צרובים], אמממ... 6 פוסטרים ענקיים ועוד כל מיני כתבות שמפוצצות את הקיר המסכן שלי, 3 חולצות, כובע. אמממ.. וזהו..?

hermaioni

New member
ברוך../images/Emo140.gif

יש לי 3 פוסטרים שלהם+ אחד ענק של בילי ^^'' יש לי 3 דיסקים שלהם [בולט אין אה בייבל, דוקי וסלאפי]. וגם 3 חולצות.

../images/Emo207.gif

פורום חדש ללהקה בולט פור מיי ולנטיין.. כנסו http://www.tapuz.co.il/communa/userCommuna.asp?Communaid=23365

IפרנקI

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif ברוכה..

אוקי P: דיסקים-יש לי את: ~וורנינג ~שאנינגז ~אמריקן אידיוט ~דוקי ~אינטרנשנל סופרהיטס ~נימרוד יש לי DVD אחד,ביולוט בלה בלה בלה. 2 פוסטרים גדולים וכמה קטנים. 5 חולצות. ופאץ P: ומחזיק מפתחות וכמה סיכות D: חפרתי ^^ הוווווווו וגם דיסק של 12 להיטים עד אמריקן אידיוט שעשו בסגנון קאנטרי!

../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif זה לא בדיוק של גרין דיי

בעצם,זה בכלל לא שלהם. רק השירים שהלם בקאנטרי ויש לי את בולבארס אוף ברוקן דירמס על המחשב הקטתי אותו. אם מישהו רוצה. :] או שאני יעלה אותו לאינטרנט. דיסק מפגר ומצחיק XD LOL

ברוכהבאה! ../images/Emo163.gif

נועה, 15. דיסקים: -אמריקן אידיוט -דוקי -שינינגס -אינטרנשיונאל סופרהיטס -אינסומיניאק ופוסטר של 'שינינגס', פשוט כמו העטיפה של הדיסק, אבל בפוסטר.

../images/Emo41.gif../images/Emo113.gif חחחחחח XD כן

יוו באמת אני משנה הרבה ^^ ואם את שואלת למה בחרתי בזה [ואת שואלת P:] זה בגל שכך אחותי החביבה קוראת לי.

GrEeNgIrL3

New member
ברוכה הבאהה

אני הילה 17 :) אממ.. כרגע אני אוהבת את השיר 86 אבל זה כל הזמן משתנה חח ויש לי : דוקי אמריקן אידיוט אינטרנשיונל סופרהיטס וורנינג שינניגנס ובולט אין א ביבל. חוץ מדיסקים יש לי פוסטר גדול שלהם (שקניתי בתומרר אעאע) ופוסטר קטן יותר שהחברות החמודות שלי קנו לי ליומולדת. מחזיק מפתחות וסיכה. חיפשתי חולצה שלהם אבל לא מצאתי... נסעתי במיוחד לת"א ולא היההה!

whatascene

New member
ברוכה הבאה =)

הממ.. יש לי את כל הדיסקים כולל השניים הראשונים, בלי סופרהיטס. מרצ'נדייס: שתי חולצות (אחת של הסיבוב של א"א, אחת בעיצוב ישן, עם ציור של איש כזה במקדימה), פוסטר והמון עיתונים.

Chen Shesek

New member
../images/Emo152.gif|מדוזה|ברוכה הבאה!

אני חן, וכבר היה שירשור של השירים הכי אהובים... מוזמנת לעלעל
ולי יש עניבה [ממש רצינית, כזו שבנים קושרים
] של אמריקן אידיוט, סופג זיעה של שנניגנס, עט עם ציור של אמריקן אידיוט (את אלו קיבלתי מסבא וסבתא מארצות הברית) ואת כל אלבומי האולפן+שננגינס ואינטרנשיונל... :)

למעלה