...

פאני14

New member
...

אני יודעת שללהקה אין תכנונים להגיע לארץ בקרוב. אבל השאלה שלי זה ל-מ-ה? זאת אומרת, אחרי פאקינק 16 שנים כלהקה, הם עדיין לא באו לישראל, והם היו במלא ארצות, כמו גרמניה, איטליה ואפילו יפן (!!!) אז מה הייתה הבעיה להגיע לכאן? מישהו יודע אם מתישהו שאלו אותם את זה באיזשהו ראיון או תוכנית טלויזיה?

AriellA100

New member
לא שאלו אותם על זה

אפשר רק לשער למה הם לא באים. בטח מאותן סיבות שרוב האמנים האחרים לא באים - הופעה פה לא תכסה את העלויות של הטסת הציוד והצוות להופעה, המצב הבטחוני..

l i o r a n g e

New member
נוו כן

יש להם מספיק כסף אבל לצערי גרין דיי ורוב האמנים עושים הופעה למען רווח כספי, אם לא יוצא להם מזה כלום אין להם שום סיבה לבוא לפה בכלל.

יובלי א

New member
הם בכיף יכולים

למלא איזה 10,000 איש לפחות, אם הם יבואו. אני (עדיין) מאמין שיום יבוא והם יבואו.

hermaioni

New member
אבל אפשר...

לעשות כמו שפורום אמסיאר עושה. סתומרת לנסות להכניס לרדיו את הסיינטס ואז להגיע איתו למקום הראשון, לדבר עם יחצנ"ים ולשלוח מכתסים וכל זה.. נכון שאני לא חושבת שזה יעזור, אבל שווה לנסות =] וגם נראה לי הם היו פה פעם ב-91 באילת

GrEeNgIrL3

New member
לא ניראה לי שזה ילך

כי לגרין דיי אין אלבום חדש בינתיים ואין להם סיבוב הופעות קרוב.. לעומת זאת ל M.C.R יש אלבום חדש, בקרוב סיבוב הופעות והם יודעים על קיומו של הפורום שלהם בתפוז..

GrEeNgIrL3

New member
כן!

הם יודעים!! ואפילו אחד מחברי הלהקה צולם במצלמת וידאו מוסר ד"ש לפורום!! ואומר שלום בעברית...!! דרך אגב, אם מישהו רוה להצטרף למאמץ להביא את מיי כמיקל רומאנס לארץ להיכנס לפההה-------> http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1402

hermaioni

New member
זה היה פראנקי =]../images/Emo23.gif

והם גם בקשר עם איזה 4 אמרגנים מהארץ.

למעלה