A N I g M A
New member
#@$#%$#%$#%
אני חושבת שאני הולכת לצרוח עכשיו לתוך הכרית או משהו, רק בגלל שקצת מאוחר בשביל לצרוח ככה סתם
אני מרגישה שאני מתפרקת לגמרי. המשרד שלנו די קורס. הגיעו שתי בנות חדשות, 2 אחרות משתחררות וזאת שהגיעה איתי מהקורס תקועה במשרד למעלה, מנותקת לגמרי. מה גם שמאז שהיא מטפלת בחיילים של הלשכה, היא סנובית רצח. אני מרגישה שלא משנה שאכפת לי ושאני טוחנת, בעיני אנשים אחרים אני פשוט פרייארית. ואני לא, אני פשוט עושה את העבודה שלי. אני יודעת שאם הייתי מטפלת בחיילים הייתי מקבלת פי 10 הערכה, אבל אני לא. אני לא מאלה שצריכים כל כך הרבה הערכה, אבל לדעת לפעמים שמישהו מסתכל על מה שאתה עושה, ולשמוע דברים טובים - זה נחמד. ואוף! אתמול הייתי בלשכה עד 7. וגם ביום ראשון. היום הגעתי הביתה ב9. אני נשחקת בטירוף. המפקדת שלי קלטה ודיברה איתי. היא אמרה לי שהיא לא יכולה לתת לי להישחק, בגלל שהיא צריכה אותי, כי אני מהבנות החזקות (מבחינת זה שאני יותר מקצועית ויש לי יותר פז"ם). ולעזאזל, היא אומרת שבתור קצינה זה התפקיד שלה להישאר עד מאוחר. אני לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היא נשארה דקה אחרי 5. וזהו. אני עייפה ונמאס לי! שמישהו ישיג לי מסז'יסט. עדיף חתיך כזה, רגיש ונאמן;[
אני חושבת שאני הולכת לצרוח עכשיו לתוך הכרית או משהו, רק בגלל שקצת מאוחר בשביל לצרוח ככה סתם
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)