9 אפליקציות מומלצות לאנדרואיד!

אלון ב.ט

New member
9 אפליקציות מומלצות לאנדרואיד!

מתנצל מראש על האי סדר בהודעה , אני כותב מהאייפון וקיימת מגבלה בכתיבה. 1.הכנתי לכם רשימה נחמדה שאני משתמש בתוכנות קבוע שעוזרות להתנהל עם המכשיר 3G Watchdog PRO יש לכם חבילת גלישה? רוצים לדעת בכמה תעבורה השתמשתם בכדי שתוכלו להיזהר שאתם לא עוברים אותה? אז זאת התוכנה שתעשה את העבודה אתם מגדירים את חבילת הגלישה שיש לכם ופשוט היא תתריע לכם מתי אתם הולכים להגיע לסופה אפשר לקבוע זמנים לפי סגירת החודש שלכם, מומלץ!....... ציון 5 מתוך 5..... 2.AdFree אוהבים לשחק במשחקים חינמים אבל יש לכם פרסומות מעצבנות מטעם גוגל? התוכנה הזאת פותרת לכם את עניין הפרסומות ופשוט מבטלת את הפרסומות גם פותרת את האיטיות של המשחקים בשל שהפרסומות גורמות ללאגים במשחק (לדוגמא: ANGRY BIRD שניתן בחינם למכשירי האנדרוייד) הסבר: התוכנה שולחת את הפרסומות לכתובת אייפי שלא קיימת ולכן זה הפרסומות לא מופיעות. ציון 5 מתוך 5......... 3.ADWLauncher קיום הלאנצ`ר הכי קליל שפגשתי לגרסאות ה- 2.2.3 שפגשתי, יש בשוק האנרוייד כמה לאנצ`רים כמו LauncherPro ועבדתי איתה הרבה אך בגרסא החדשה של מערכת האנדרוייד היא קצת מקרטעת. ממליץ בחום למי שאוהב לעצב לעצמו דף בית לפי הנוחות שלו בתוכנה עדיין קיימים בעיות של גיבויים שאצלי לא עבדו לאחר שינוי רום אבל בסה"כ עובדת טוב מאוד וחלקה עם המון אופציות ציון 4 מתוך 5...... 4.Audiko למי שלא מכיר עדיין יש את האתר audiko.net שמאפשר הכנה/הורדת צלצולים ישירות לכל סוגי המכשירים ובמיוחד לאייפון. אפליקצייה חמודה להורדה ישירה של צלצול למכשיר עם אופצייה לקבוע גם שיהיה צלצול להודעה. ישנם קצת באגים שלפעמים לא מתנגן הצלצול בתוכנה לשמיעה מוקדמת וצריך לפתוח ולסגור, מאמין שמטפלים בזה בכל עדכון. ציון 4 מתוך 5..... 5. Dolphin Browser Hd דפדפן עם אופציות רבות של פלאג אין ומהירה במיוחד תומכת מצויין בפורום רוטר יצא לי להשתמש בהמון דפדפנים למכשיר וזאת עושה את העבודה שלה ממליץ בחום כמו בכל דפדפן יש מקומות שעדיין דורש תחזוקה וצריך להתרגל אליה ציון 5 מתוך 4...... 6.MultiTasking PRO תוכנה שתנהל לכם את כל התוכנות אשר רצות במכשיר רוצים לפנות קצת מקום? לסכור ישומים פתוחים? התוכנה הזאת תנהל ותגיד לכם מה פועל, אפשרות לסגירה מלאה של כל האפליקציות או סגירה של אחת מהם. חשוב לפעמים לסגור אפליקציה שעושה בעיות ורוצים באותו רגע להפעילה מחדש מה שדורש כניסה להגדרות האפליקציות ועשות FORCE CLOSE אז ע"י קביעה מראש של לחצן שיאפשר פתיחה תוכלו להיות נגישים לכל מה שמתנהל לכם ברקע באג שנתקלתי זה מהעדכון האחרון שהוא העלים את הלחצן END ALL אבל ע"י לחיצה ארוכה על לחצן ה- HOME זה מבצע את הסגירה ציון 4 מתוך 5..,,,, 7.Shush! Ringer Restorer תוכנה שברגע שאתם שמים על שקט תשאל אותכם מתי אתם רוצים לחזור משקט למצב רגיל ומבלי לבצע פעולה החזרת. כשאני נכנס לשיעור אני שם על שקט וקובע שבעוד 5 שעות אני מסיים ואז מבלי שאני יעשה כלום ברגע שאני מסיים את השיעור הפלאפון חוזר למצב הרגיל שלו והוא כבר לא על שקט. מומלץ מומלץ ושוב מומלץ ציון 5 מתוך 5.... 8.Smart Rotator מי שונא את זה שבכל מקום שקצת סיבבת את המכשיר פתאום המסך מסתובב איתך אותי זה משגע שבכל תוכנה זה קורה, ובאנדרוייד אין דרך לקבוע מה יסתובב ומה כן. אפשר רק לבטל שכלום לא יסתובב ולהפעיל שהכל אז התוכנה הזאת סורקת את כל התוכנות שמותקנות ואתם קובעים לעצמכם מה כן יסתובב. לדוגמא אני בחרתי שהדפדפן, גלרייה, מוסיקה ותוכנות GPS יתהפכו תוכנה מעולה שעושה יופי של עבודה ציון 5 מתוך 5..... 9.SMS Popup קיבלתם הודעת SMS? אבל לא יכולים לראות אותה ולהגיב באותו רגע? צריכים לפתוח את הנעילה להיכנס להודעות ולראות? אז זהו שהתוכנה הפשוטה הזאת תקפיץ לכם את ההודעה גם במסך הנעילה ותאפשר לכם להגיב באותו רגע להודעה ופשוט להמשיך להתכתב ככה באמת דבר חשוב שחייב בכל מכשיר ציון 5 מתוך 5......

Inigo Monttoya

New member
תודה רבה! רק שאלה לגבי נחיצות של שתיים מהן

מה ההבדל בין אפליקציית ה multi tasking pro בין הוידג'ט של היישומים הפתוחים שכבר קיים בגלקסי ? או שאתה מתכוון למכשירי אנדרואיד אחרים שבהם אין את זה ? כמו כן, בגלקסי כשאתה מקבל sms והמכשיר נעול, יש לך מן חתיכה של פאזל שאתה גורר למקום שבו חסרה אותה חתיכה, ואז המכשיר נפתח ישר בסמס האחרון שקיבלת. האם ה sms popup נותן משהו מעבר או שגם כאן מדובר על מכשירי אנדרואיד אחרים ?

אלון ב.ט

New member
תשובות

לגביי המולטי טאסקינג ... מתאים למכשיר אנדרואיד אחרים אישית אני מוצא אותה נוחה יותר. לגביי הסמס , מדובר האפליקציה שדיי מזכירה את ה bite sms שקיימת באייפון .. מדובר פה בפופ אף גם במצב שהטלפון לא נעול.

למעלה