9 חודשים אחרי - גם נחשב?....

בתקווהש

New member
9 חודשים אחרי - גם נחשב?....../images/Emo140.gif

9 חודשים אחרי הלידה... עדיין פרה קטנה... הורדתי 10 אבל יש עוד דרך ארוכה ונתקעתי. מה גם שנמאס לי לכרסם חסה. תנו הצעות? מה עוזר לכן? והכי חשוב, איך שומרים על כוח הרצון?... אני קצת מיואשת. כל יום "מתחילה מחדש"... מוכר?

חן123

New member
קודם כל לא לכרסם חסה כל היום

דיאטה חייבת להיות קצת אטרקטיבית אחרת איך אפשר להתמיד? מה את אוכלת ליום?

or 333

New member
הרגשה מוכרת מאד

בגלל שאת מיואשת ואפשר להבין תסתכלי על חצי הכוס המלאה כל יום את מנסה מחדש זאת אומרת שלא באמת התיאשת שעדין יש ניצוץ של כוח רצון להגיע למה שבאמת את רוצה אני ממליצה לך לעשות דבר חדש זאת אומרת שאם עד עכשיו התרגלת לעשות דיאטה בצורה מסויימת תשני ותנסי דיאטה אחרת פשוט תרענני את עצמך כל פעם מחדש

בתקווהש

New member
תודה...אבל בכל זאת...../images/Emo4.gif

התחלתי את היום בשמחה (ראשון, מתחילים מחדש...) הלכתי למכללה וכבר אחרי השיעור הראשון קניתי לי שוקולד מהמכונות... נו באמת. זה כוח רצון זה? איך אני מחפרת על זה עכשיו? אה...כן... חסה.

or 333

New member
בהמשך

אכלת שוקולד השאלה אם תהרסי את כל היום בגלל שאכלת שוקולד בבוקר אז תרשי לעצמך להמשיך כל היום לאכול עוד דברים בדרך כלל אנחנו מענישים את עצמנו אכלנו אז נמשיך מחר יום חדש וזאת הטעות הכי גדולה אכלת אוקי תמשיכי בדיאטה על תענישי את עצמך בחסה כל היום ולהפך בעוד שוקולדים לא להגיד ממחר בגלל טעות אחת. תמשיכי בדיאטה יותר נכון בדרך חיים משלך את צריכה להבין שתצטרכי לעשות מאמצים גדולים כדי להרזות ועוד יותר הרבה יותר כדי לשמור כל מה שאני אומרת לך אני אומרת לעצמי יום יום כל היום אני מציעה שתשאלי את עצמך למה לא יכולת להתאפק בגלל לחץ? חוסר שינה? או דברים אחרים שמטרידים אותך הרבה פעמים אנחנו לא מצליחות להשתלט על העולם שלנו ובמקום לגדול בחוץ אנחנו גדלות בפנים (גופנית)

בתקווהש

New member
לגדול בחוץ במקום בפנים! איזה משפט!

שיחקת אותה! איזה כיף! המשפט הזה מחזיק אותי כבר יומיים! אני הולכת לעבודה וחושבת: (ליד כל מאפייה הנקרית בדרכי...) "אני אגדל בחוץ ולא בפנים!" יחי כוח הרצון! לפעמים משפט קטן יכול לשנות הכל... אני בעד שתרשמי את המשפט הזה לכולן.... תודה לך!

נחשב, בטח נחשב

אני שנה וארבעה חודשים אחרי... אז ככה - הטיפ שלי - ללכת להישקל פעם בשבוע, אני הולכת לדיאטנית אבל אם לא רוצה אפשר שבן הזוג, חברה, אמא ישקלו אותך... בהצלחה

למעלה