9 חודשים עברו על מתן

Navva

New member
9 חודשים עברו על מתן

וגם עלינו, בללמוד אחד את הוריו, והוריו אותו. בהתחלה היתי פשוט מרותקת, אמרתי שלצפות בו מעניין יותר מסרט של National Geografic. אבל היום צריך לרוץ אחריו. אין לי רגע דל. מתן זוחל טורבו, "הולך" כשהוא נאחז ברהיטים וגם בקירות. "להנאת" השכנה מתחתנו הוא גם גורר כסאות, שרפרפים, או כל חפץ שיכול לזוז. השם החדש הוא "מתן הובלות". בכל הדרך שעברנו עד שמתן נולד, לא היה ברור לקראת מה בדיוק אנחנו הולכים. אנחנו מסתדרים וגם נהנים. לפעמים אני רואה תנוקות קטנטנים, אני מרגישה כמו אמא של ילד בוגר, באמת יש עו זמן וגם לעבור לא מעט תחנות. מזל טוב גם למאי של ליגו היום, בת 3 חודשים.

ligo

New member
מתן הובלות- גדול../images/Emo6.gif

גם השכנים שלי מלמעלה כל הזמן גוררים- אולי יש להם איזה מוביל קטן משלהם?... תמשיכו להנות מכל התחנות ותודה על המזל טוב היום לראשונה אנחנו עוזבים את מאי בבית עם אמא שלי והולכים לחתונה. מקווה שזה יעבור בשלום ושלא נמות מגעגועים

מזל טוב למתן ../images/Emo65.gif../images/Emo142.gif../images/Emo142.gif

הילד שלך מתקדם נהדר נאוה! מתן הובלות מקבל שותפים? יובל ישמח להצטרף כשותף שווה זכויות. ביחד הם יעשו קופה...

מזל טוב למתן ../images/Emo65.gif

שתמשיך לטרטר את ההורים שלך ולעייף אותם. בדיוק בשביל זה הם עשו אותך, לא? אז תהנו!

יוליי

New member
מזל טוב למשפחה הפעילה...הזמן רץ

ומזהים את זה בעיקר אצל הילדים, כשכל יום שעובר מביא איתו שלב חדש, אפילו כשהם כבר לא תינוקות תהנו מכל רגע - הרגע הוא חד פעמי! יולי

מזל טוב! זה כל כך מרגש לראות אותם

גדלים ומתפתחים... באמת אין רגע דל. גם אני, כשאני רואה תינוקות קטנים אני מרגישה שכבר מזמן עברתי את זה (וכבר לא זוכרת אפילו...).

טילי2

New member
אפונה, אם את כועסת עלי, מגיע לי|נשי

אני "מתה" לדבר אתך כבר חודשים וחצי ולא מגיעה לטלפון בשעות נורמליות. ממש מצטערת.

../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif מזל טוב למתן.

מתן בן 9 חודשים וגם זיו בן 9 חודשים בהפרש של יום, אפשר לעצור את השעון?????? הם גדלים מהר מדי לטעמי, לפעמים בבוקר כשזיו אוכל דייסה מבקבוק, הוא אוהב את תנוחת התינוקי פינוקי (אכילה בעירסול) ואני מתמוגגת ונזכרת שלא מזמן הוא היה אפרוחון קטן. נראה שמתן עושה דברים מהר יותר מזיו. אז מתן פתח חברת הובלות בגיל 9 חודשים? אצלנו הוא מתחיל לגרור דברים, אבל הוא עדיין לא עומד יציב וצריך להשגיח עליו. אולי בשלב מאוחר יותר נצטרף לשותפות בחברה! בינתיים נשיקות למתן. לא סיפרת איך היה הנופש...

נירית1

New member
../images/Emo49.gif לילד המקסים../images/Emo65.gif

וואו כבר עוד מעט בן שנה
איך הזמן רץ, נראה שרק לפני רגע קישקשנו בפורום הריון אחרי... או להבדיל בפגישה בפארק שעוד בקושי ראו את הבטן.

מזל טוב למתן ולמאי

מתן באמת נראה גדול ובוגר ליד הפיצקול שלי... גדול ובוגר ומתוק וחכם. תנסי לדמיין איך תרגישי בבר-המצוה שלו...

מזל טוב למתן, ואהבתי את השם

"מתן הובלות", לנו כבר ממש לא נעים מהשכנה למטה....וכמו שכתבתי למיכל הלוואי והיינו יכולים קצת לעצור את הזמן ולשמור אותם בגיל הזה....

Navva

New member
../images/Emo51.gif על הברכות ואיחולים

באשר לשותפיות, נא לשלוח קו"ח, נבדוק ונחזיר תשובות. לאור מספר העברות הדירות, נראה שחברת הובלות תהייה רוחית יותר מחברת הנדסה או מיזם ביו טכנולוגי.
כאן המקום לאחל מזל טוב, בשעה טובה והתאקלמות קלה בעלי הדירות החדשות, רחל וליגו.

למעלה