9 ימים לגיוס

beharon

New member
9 ימים לגיוס

שלום, אני בן 18.5 וכבר אישרו את ההתנדבות והכל... הבעיה היא ששיבצו אותי לגיוס של 29.2 ועדיין אין לי ייעוד אני עדיין בתהליך של סיווג ביטחוני ביחידה הטכנולוגית השאלה שלי היא מה המינימום זמן מהרגע שמסיימים את התחקיר עד הגיוס... כאילו יכול להיות שיסיימו את התחקיר ב 28 ויגייסו אותי ב 29? עדיין לא שלחו לי צו גיוס.

yarden na

New member
מתי התחיל תהליך הסיווג?

לרוב הוא לוקח כ3 חודשים... ממש לעיתים נדירות הוא מסתיים קודם. תדבר עם מדור איתור ביחידה הטכנולוגית ותברר מה קורה עם זה. (בטח נתנו לך את הטלפון המתאים במיונים)

yarden na

New member
ואגב, כן, אם התחקיר מסתיים יום קודם, נראה

שתגוייס ב29.. כי תכלס רק לסיווג הם מחכים.

hillator

New member
סביר להניח שאם ב28 יסתיים התחקיר

לא יגוייס ב29 עקב צינורת מידע איטית בצהל

beharon

New member
זהו

שגם לי אמרו שלוקח 3 חודשים אבל אני כבר מחכה מ-1 בנובמבר ואין תשובה תא מתנדבים אמר שהוא כל פעם מברר ואומרים לו שלא הסתיים התחקיר... גם לא נתנו לי טלפון להתקשר אליהם ואני לא מצליח למצוא טלפון בעצמי... היום התקשרו אליי ואמרו שדחו לי גיוס למאי :( אמרו גם שאם זה יתארך יותר מדי יש לי אפשרות לזנוח את זה ולמצוא תפקיד בעל סיווג פחות גבוה שיש סיכוי שהוא יהיה יותר קצר יש למישהו במקרה את הטלפון שלהם?

hillator

New member
לדעתי גם אם תזנחי הכל

קשה לי לאמין שתוך שבוע יתנו לך תפקיד שדורש מיון

sm252

New member
טלפון

הטלפון של האיתור-037335644 קרה לי בדיוק אותו דבר,כבר דחו אותי,ויומיים לפני הגיוס התקשרו שהתחקיר עבר והתגייסתי.לגמרי יכול לקרות.

נ ו ע ה 12

New member
:)

מהיום שהייתי בראיון ביחידה עד היום עצמו שהתגייסתי, כולל לחכות לתחקיר ואז גם לתוצאות שלו, עברו בדיוק 20 יום. הכל אפשרי... התקשרו אלי ביום שני כלשהו, אמרו לי שיש לי אישור לסיווג ושאלו אם אני רוצה להתגייס עוד 3 ימים. רציתי... (; הכל יכול להיות, אין ממש מינימום. אני מניחה שמחרתיים, שבוע לפני הגיוס המיועד, תתקשר ליחידה אליה אתה אמור להתגייס ותשאל אם יש חדש.

yarden na

New member
נועה, זה תלוי ברמת הסיווג

לרוב למי שמשרת ביחידה הטכנולוגית דרוש סיווג גבוה ביותר.. וזה לוקח מן הסתם יותר זמן. והילה- התכוונתי ממש לסוף התהליך, כשכבר כל המידע עבר וכולם יודעים שקיים סיווג. ברור לי שלוקח זמן עד שכולם יודעים.. אצלי זה לקח חודשיים רק הקטע הזה.

למעלה