9 ימים למשחק הראשון של טרום העונה

Yo-man

New member
9 ימים למשחק הראשון של טרום העונה

זה כל כך קרוב שאפשר לטעום את זה. עוד 9 ימים, זה הכל. בשבת הבאה ב-5 בבוקר שעון ארה"ב (14:00 בצהריים אצלנו) ישוחק ה-american bowl בטוקיו בין אינדיאנפוליס לאטלנטה. יומיים אח"כ יש משחק hall of fame בין המחלקה הגריאטרית של מיאמי למאושפזי שיקגו. לא משחק שחם, אבל יהיה נחמד לראות שוב את מרינו לא יוצא מהכיס שלו לשניה
3 ימים אחרי המשחק הזה אנחנו נכנסים ליישורת האחרונה לפני תחילת העונה: 4 ימים של פוטבול כל שבוע, עם פוטנציאל ל-6 שידורים בשבוע. שימו לב במיוחד ל-2 משחקים בשבוע הראשון: המשחק בין אוקלנד לסן פרנסיסקו - יריבות ארוכת השנים הולכת להסתיים השנה עם רנדי מוס בשחור-אפור (יום א', 22:00 שעון ארה"ב, 05:00 בבוקר שעון ישראל) המשחק בין פילדלפיה ופיטסבורג - שתי קבוצות שהגיעו בשנה שעברה לגמר האזורי שלהן, שהיו חזקות כל השנה ושכיף לראות. Let the good times roll

Yo-man

New member
המשחק השני הוא ביום שני

בשעה 20:00, שעון ארה"ב, 03:00 לפנות בוקר אצלנו.

Yo-man

New member
עדין לא מצאתי אם יש שידור או לא

אבל ברור לך שאם יהיה שידור יהיה עדכון פה בפורום, נכון ? Stay tuned

lambdeus

New member
איזה עצבים../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

השקעתי וכתבתי פה עכשיו הודעה מה זה ארוכה עם פרוט מלא של כל השידורים של משחקי הפוטבול של ESPN ישראל במהלך חודש אוגוסט והכל נמחק כששלחתי את ההודעה.
בקיצור, אני אתן את הלינק ללוח השידורים של ESPN ותמצאו לבד. מלבד השידור של משחק האמריקן בול ומשחק היכל התהילה, ישודרו משהו כמו עוד 5 משחקי טרום העונה. אני בטוח שכל בר דעת יוכל להפעיל את האתר בעצמו.

lambdeus

New member
וגם ההודעה על לוח השידורים של פוקס

נמחקה.
הנה הקישור:

Yo-man

New member
איזה בן אדם אתה...

אני מבין את התסכול כשהכל נמחק, אבל את התשובה לשאלה אם המשחק משודר או לא כבר מצאתי - למה לא לשתף את כולם ?

למעלה