9 |מדוזה|

y a m i girl

New member
9 |מדוזה|../images/Emo82.gif

כמו שכבר שמענו, טים מפיק סרט חדש בשם 9 ( שיוצא ב 9-9-09... חהחה.), האנימציה פחות ברטונית מהרגיל אבל עדיין ניכר בה ברטוניות לדעתי... מוזיקה- דני אלפמן האהוב על כולנו ( וזה תמיד טוב) הטריילר כאן . מה דעתכם? זה שונה קצת אבל לי נראה שזה יכול להיות דיי מעניין. אני רק שמחה שטים מוציא סרט ליומולדת שלי ( בשלישי בספטמבר, אבל זה קרוב מספיק
) מה אתם חושבים על הפרוייקט בינתיים? ואם אתם גם רוצים - דף ה imdb של הסרט לעוד קצת מידע ( אין לי כוח לתרגם...) בעיה אחת שכבר צצה מבחנתי - את הדמות הרשית מדובב אלייז'ה ווד, פיכסה. אבל נתן לזה הזדמנות... מה איתכם בינתיים? אה כן, ואם למישהו יש מידע חדש על אליס זה תמיד טוב.

tali44

New member
הוו Cool!!

זה נראה ממש חמוד, אבל לא התעלפתי כי זה יותר מידי אקשן בידיוני כזה, שזה משתלב לי קצת מוזר ביחד.
אבל בהחלט רואים שטים "נגע" בסרט הזה - כל הדמויות והמבנים נראים ממש טים ברטון.
אגב, ממש אבל ממש אהבתי את המנגינה שהתנגנה לאורך הטריילר. ואם הפסקול הולך להיות בסגנון הזה, כנראה שאקנה אותו.

Blackhound

New member
לגבי האנמציה והפסקול

הסרט מבוסס על סרטון אנימציה של שיין אקר (הבמאית של הסרט המלא) קצר ששמו המפתיע הוא 9 לסרטון הסרטון הקצר הזה היה מועמד לכמה פרסים וביניהם גם האוסקר (שבו לא זכה) לא כל סרט אפל בהכרח חייב להיות מושפע מטים ברטון, אבל ניתן להבין מה גרם לו להתענין בו. לגבי פסקול הטריילר: השיר welcome home של Coheed and Cambria שיר מעולה יחסית ללהקה ממוצעת (הוא לא הסגנון הרגיל שלהם). הרבה מתלהבים מהשיר בהתחלה עד שיוצא להם לשמוע את הקול הייחודי של הזמר..... אבל הי, על טעם ועל ריח.... אני דווקא אהבתי. לשיר

tali44

New member
אוו תודה על השיר.../images/Emo2.gif

באמת התלהבתי יותר מההתחלה של השיר...
לווא דווקא רק בגלל הקול של הזמר. פשוט המנגינה בהתחלה ממש עוצמתית, ופתאום זה איבד את הטעם הטוב. לא משנה...

LadySilkworm

New member
זה אמנם מגניב..

אבל לפי מה שראיתי לא השגעתי כ"כ, בגלל שהסיפור לא ממש הטעם שלי.. LOL אלייז'ה ווד.

למעלה