9 עדכונים חדשים לאתר פיברו'+CFS

נוריתnora

New member
9 עדכונים חדשים לאתר פיברו'+CFS ../images/Emo41.gif

שלום רב לכולם וחג שמח!
אני שמחה להודיע על הוספת 9 תוספות חדשות מאז הודעת העדכון האחרונה ל'אתר הארחה למאותגרי תשישות כרונית ופיברומיאלגיה', המופיע ב'קישורים' - 'אתרים בעברית' שבפורום זה. תקציר התוספות הוא כמפורט להלן - (כשהקישור לעדכונים מופיע בסוף הודעה זו )- 1. מנגנון חיפוש: הוספת מנגנון חיפוש בעברית באתר לנוחיות המתארחים. מנגנון החיפוש מופיע בתחילת העמוד הראשי. 2. חומר מקצועי לרופא על תסמונת התשישות הכרונית מ"הריסון": פרק קצר וממצה מ"עקרונות הרפואה הפנימית של הריסון", מספרי הרפואה הידועים בעולם, שהרופא יכול לקרוא כבר כשהחולה במרפאה, על CFS כמחלה שאינה חדשה ומתועדת בספרות המקצועית. אופן השגתו דרך האתר מתואר במדור 'רופאים'. 3. הכרת מה שאינו תסמונת התשישות הכרונית ו/או פיברומיאלגיה – מאת פרנק אלברכט: אלברכט, בעל היכרות מקצועית ומשפחתית עם מחלות המלוות בתשישות רבה, מסביר כיצד ניתן להבחין באבחון שגוי של דיכאון, חרדה, "עצלנות", פחד מבית-הספר וכד' אצל ילדים חולים. כמו כן, ניתן למצוא הסברים המתייחסים גם אל מבוגרים שאובחנו בטעות. המאמר הוסף למדור 'ילדים עם תשישות כרונית ופיברומיאלגיה' וכן ל'מאמרים ראשיים' בעמוד הראשי של האתר. 4. לדבר עם (ולהבין) רופאים – כשילדך חולה – מאת פרנק אלברכט: מאמר שיועד במקור לאמהות שילדיהן חולים במחלות המלוות בתשישות רבה, המציע דרכים בהן ניתן ליעל את ההידברות עם הרופא בצורה הטובה ביותר בנסיבות מיוחדות שכאלו. דרכים אלו יכולות להיות רלוונטיות כשמדובר בנסיון להשיג עזרה כנ"ל לעצמך ו/או למקורבך המבוגר. המאמר הוסף למדור 'ילדים עם תשישות כרונית ופיברומיאלגיה' ולמדור 'רופאים'. 5. אקופונקטורה ו... תסמונת התשישות הכרונית (CFS) – מאת שחף ואליס: מטפל בדיקור, לרבות במקרי CFS, משתף בידיעותיו ובניסיונו במאמר על עקרונות הרפואה הסינית, כיצד רואה הרפואה הסינית את ה- CFS ועל שיטת הדיקור בכלל ובפרט כשבאים לטפל בחולי CFS. זאת, לרבות הדברים שכדאי להיזהר בהם והגישה שבה רצוי לנקוט, הן מצד המטפל והן מצד המטופל. המאמר הוסף למדור 'טיפולים אלטרנטיביים'. 6. הדיקור (אקופונקטורה), ה- CFS ואני – ניסיון אישי – מאת אדוה: אדוה, מחלימה מ- CFS, מספרת באופטימיות וברגישות על נסיונה האישי כמטופלת בדיקור, טיפול שסלל וחיזק את הדרך לשיקומה ולחזרתה לעבודה. סיפורה האישי הוסף למדור 'טיפולים אלטרנטיביים'. 7. קישור לאתר החדש של טלי רוזנבאום: הוספת הקישור למאמרה של טלי רוזנבאום - פיזיותרפיסטית בעלת נסיון רב עם פיברומיאלגיה ובטיפול בכאבים בשל יחסי מין - העוסק בבעיות השונות הקשורות במיניות ובפיברומיאלגיה ובטיפול בהן. האתר שלה מכיל חומר מקצועי בעברית ובאנגלית בתחום הנ"ל. הקישור הוסף בסיום מאמרה במדור 'זוגיות, מין והריפוי שבהם'. 8. תיקון הקישורים למילוני המונחים ולמילוני התרופות. שני סוגי המילונים - בעברית ובאנגלית, המותאמים לשמושם של חסרי השכלה רפואית - נמצאים במדור 'רופאים'. 9. רענון פינת הכיבוד הקל: אימרות חדשות הוספו לפינה זו ומופיעות, כל אחת בתורה, עם כניסה מחודשת לעמוד הראשי. העדכונים נעשו בעמוד הראשי. ברצוני להודות לכל אלה שעזרו, תרמו מזמנם, מכישוריהם, מחכמתם ומנסיונם ביצירת תוספות אלו לאתר. אשמח לארח אתכם בכל עת באתר! מכל הלב, נורית.
http://fibrocfs.tripod.com/index.html#SiteNew

daud

New member
ניסיתי להיכנס לעידכונים ו....

האתר לא עלה לא קבלתי הודעת שגיאה פשוט האתר המשיך לעלות במשך רבע שעה מממ זה קרה גם למישהוא אחר חוץ ממני ?

נוריתnora

New member
../images/Emo141.gif הי דוד - זה בסדר...

חג שמח ! כפי הנראה המחשב שלך "טוען" את מנוע החיפוש החדש וכנראה מהירות ההורדה שהיתה לך באותו הזמן היתה מאוד איטית. צירוף מקרים כזה... אחרי הפעם הראשונה הכניסה הבאה תלך הרבה יותר מהר, בעצם כרגיל. אז נסה שוב ותחכה. בסוף זה יצליח לך. לעניות דעתי זה גם ישתלם
שיהיה בהצלחה! נורית.

daud

New member
10X norit

somtims i do 100 things with only 512ram & a skow net conection
will tray next time when my comp is not working so hard

נוריתnora

New member
אשמח לארחך שוב באתר בכל עת ../images/Emo13.gif

ואני מקווה שהכל בסדר - כי כתיבתך כעת לא מתאימה לכתיבתך העברית הקולחת... תרגיש טוב! נורית.

daud

New member
הכוונה היתה לnot @ home ../images/Emo13.gif

כניראה אני מדפיס מהר מדיי גם באנגלית אני צריך אחת מהמקלדות הישנות ישנות האלו שיש להן התנגדות שמחזירה את המקש מהר אלו שממש "משקשקות" ויש להן רליק יותר חד חיפשתי באינטרנט ו יש מישהוא שמוכר מקלדות ישנות של ibm חדשות מהאריזה (כניראה הוא קנה מלאי) בכמה מאות דולארים לחתיכה!!! אני אולי אקנה אחת כאשר אתעשר שוב

למעלה