מצטרף
אז הייתי נער מאוד תמים בן 14, אני זוכר שהראו את ההפגנה למען השלום בטלוויזיה שבדיוק שיצחק רבין עלה על הדוכן ונאם "אלימות היא כירסום יסודות הדמוקרטיה הישראלית ..." אני זוכר טוב את אמא שלי אומרת בסלון. יש לי הרגשה שיקרה כאן משהו הערב. צדקה. אולי שעה, שעתיים אח"כ אני הייתי רעב אני זוכר וחיממתי אפונה מקופסת שימורים, בסלון הטלוויזיה הייתה פתוחה ואבא שלי ראה את "קרוקודיל דנדי" ששודר בערוץ 1...לפתע הודיעו שיעברו למבזק מיוחד. את ההמשך כולנו יכולים להמשיך בנתיב שלו. שהודיעו רשמית, לא יכלתי שלא לבכות, כולנו, אחותי והגבר שלה גם הם לפתע חזרו אל הבית של ההורים ובכו איתנו. עצוב.. לצערי לא הייתי אז מדור הנרות, וגם לא השתייכתי אז לדעות השמאל. אני התבגרתי והחכמתי, ראיתי עולם ותרבויות שהעשירו את חיי במסגרת עבודתי והאישית שלי. אני משוכנע כי הדרך שיצחק רבין ושמעון פרס הלכו הייתה ועדיין היחידה שתוכל להבטיח חיים נורמליים וטובים למדינה מיוחדת כמו ישראל. כי אחרת לא יהיה פעם טוב באמת. לפני שלושה שבועות אני עברתי לייד ה"פסל" לא יודע איך לקרוא לזה..במקום שיצחק רבין נרצח. קיבלתי תחושת דה ז'ה וו, כמעט כמו ש9 שנים חזרו לרגע ואני למציאות שהייתי מחובר אליה כלכך אז....