9.1.03- ה ו פ ע ו ת ! ! !

EXTREME PROD

New member
9.1.03- ה ו פ ע ו ת ! ! !

אההה, זה לא קשור אלינו, לא קשור לאזימוט, אבל זה הולך להיות ממש טוב! בהיניקן הבימה קלאב, 22:00, חמישי הבא- הופעות של הפוסי של לוסי, ב´צפר, ופלסטיק פיקוקס. באמת אחלה להקות, ברמה בינלאומית, ואני באמת מתכוון לזה. מי שלא מכיר אותם זאת אחלה הזדמנות- על הפוסי כולם כמעט שמעו,הם עושים פאנק (במובן הטוב של המילה...לא סתם צרחות וכו´- אם יש פה אנשים ששונאים פאנק) ויש להם הופעה מעולה, אחלה אנרגיות! ב´צפר הם גם להקה שאם הייתם שומעים לא הייתם מנחשים שהם מישראל, תותחים חבל על הזמן, ופלסטיק פיקוקס עושים מעין הארדקור מלודי, טריו ממש מעניין (לדעת תמיר מיסטר באנגל בעברית...) ובתכל´ס סתם זיינתי ת´שכל כל מה שרציתי להגיד זה שיהיה טוב, תבואו. וזה עולה 35 ש"ח, הוגן ביותר תמורת 3 הופעות. אההה וזה היומולדת של תמיר... והוא חוגג שם...(נכון...??) אז תבואו להגיד מזל טוב. טוב הלכתי כוסאומו

NiGa

New member
וואי!

איזה צריוף מקרים! גם אתם אחים וגם נולדתם באותו יום?? שיואו!

j a c k y

New member
נההההההה...

נמרוד מאומץ, בגלל זה זה יצא ככה:)

NiGa

New member
אז מה?

גם אם הוא מאומץ... מה הם הלכו ושאול מי נולד ב 9/1 וככה ידעו את מי לאמץ? אני אומר החליפו את תמיר בלידה, ואז החליפו אותו חזרה אבל אז גילו שבכלל בהתחלה לא החליפו ונהיו שניים אז כדי שלא ירגישו שהבית חולים עשה בילבול, השחיטו טיפה את הפנים של תמיר 2, כדי שלא יהיו כמו התמיר המקורי וקראו לזה נמרוד

Uv Kruvi

New member
?

רגע רגע רגע... תמיר משוכפל גנטית? או נמרוד? תחליטו..! חיים בסרט!!! חחח... חיים בטלנובלה... :)

Lion of Zion

New member
לא לא לא..... הסיפור הוא כזה...

תמיר נולד ואני אומצתי..... עכשיו, ההורים שלי תמיד רצו תאומים, אז הם החליטו שהתאריך לידה שלי זה התשיעי בינואר ככה שיצא כאילו אנחנו תאומים.... אבל במקור אני בן ארבעים וחמש ושלושה ימים.... אבל זה בסדר.... נכון, זה לא קל להיות כושי לבן במשפחה של צרפתים... אבל מסתדרים...

EXTREME PROD

New member
טוב, אז זה גם היומולדת של נמרוד...

אבל לפי השמועות הבנתי שאתה חוגג עם שוטי הנבואה... איזה היפי הומו... אנחנו מגניבים, הולכים לראות להקות פאנק... אולי ננסה לאחד?? נגיד הפוסי ביחד עם שוטי הנבואה? נגיד שוטי הפוסי... או הנבואה של לוסי... או שאני יהיה בשקט. ביי.

Lion of Zion

New member
בעצם זין!! (כלומר-"פין")

אני אהנה משניהם....! זה היומולדת שלי! מותר לי!!! וישששששששש!!!!!!!!! סוף סוף אני אוכל לשתות אלכוהול.....

למעלה