.

אנייייייייייייי

הדבר הכי נחמד: אמממ לא רוצה לדכא פה, אבל באמת שלא קרה שום דבר נחמד.... אני עדיין בדיכאון לצערי הרבה... וכמובן הדבר שאני הכי מצפה לו זה לצאת מהדיכאון הזה ולשכוח מאדיוט מאוד מסויים, והסופשבוע! הדבר שהצבתי לעצמי בשנה האחרונה - השתחררתי מהצבא ככה שלמצוא עבודה נורמלית - מצאתי, ולנסוע לתאילנד (חלום של כמה שנים) - ונסעתי... וזה למעשה מה שמספק אותי כרגע..
 

L y c a n

New member
אחלה!

בשבוע שעבר היה די הרבה חופש, וסוף סוף נחתי, גם כי לא היה הרבה מה לעשות (הייתי בעבודה בעיר אחרת) אז זה טוב.. ומשום מה זה גרם לי לרצות לבקר בארץ.. נראה אם זה הרגשה חולפת או לא, השבוע! מה הדבר שהצבתי? הפעם האחרונה לא באמת חשבתי על זה, אבל הפעם, אני מניח להתחיל את הלימודים ברגל ימין, להמשיך בעבודה, בעיקר בצל השינויים המבצבצים, וסוף סוף לטייל במקום חלומותיי- סקוטלנד.. (בתקווה שיצא לבקר בעוד כמה מקומות השנה, כמו דרא"פ למשל..)
 

Paranoid Eyes

New member
יו יו יו

הכי נחמד? לא יודעת עוד לא קרה. אבל , אני גם רוצה יום כיף בעזריאלייייייי דניאל!
 

pain is MY love

New member
אני אני אני

הדבר הכי נחמד שקרה לי השבוע זה שקיבלתי 10 גימלים ואת היכולת לנוח בבית ולבלות בלילות בלי שום צבא על הראש
כמו בכל שנה הצבתי לעצמי למצוא את גבר חלומותיי וזה כמובן לא קרה אבל לפחות קיבלתי אף חדש
 

חןשסק

New member
תוריי

הדבר הכי נחמד שקרה לי השבוע לא קרה לי משהו נחמד השבוע... אולי סתם שיחה מצחיקה עם חברה שלי. והדבר שאני הכי מצפה לו לקבל ציון גבוה בפסיכומטרי!
דבר שהצבתי לעצמי להשיג בשנה האחרונה לעשות משהו חשוב עם עצמי כשאני בצבא, לנצל נכון את הזמן- השגתי, אני לומדת עכשיו
 
גם אני

הדבר הכי נחמד שקרה לי השבוע- קרו לי הרבה דברים נחמדים. וזה ארוך מדי לפרט, אבל נקבעה לי הופעה נורא חשובה ליום ראשון הקרוב. ו..אמא קנתה לי שתי חצאיות:) היום הזמינו אותי לעבוד(להופיע) מחר, אני כבר מחכה לעבוד מאז שחזרתי! יוו, קרו הרבה דברים נחמדים הדבר שאני הכי מצפה לו- אממ לפגוש ידיד שלי שלומד בחו"ל ויגיע לארץ. לפגוש עוד פעם את המורה העתידי שלי. מה הצבתי לעצמי לעשות בשנה האחרונה...אממ האמת לא הצבתי כלום אם כבר, רציתי לעשות דברים חדשים שפחות מתאים לי לעשות ועשיתי כאלה..תמיד אפשר יותר. אני מציבה לעצמי לשנה הבאה- לעשות יותר בתחום המוזיקה, לפעול יותר, להופיע יותר, הכל יותר.
 

זוראידה

New member
גם אני רוצה!

הדבר הכי נחמד שקרה לי השבוע- 4 חברים טובים שלי באו לבקר בדירה {המאוד רחוקה} שלי, מרוב שלא רציתי שהערב יגמר ארזתי תיק וחזרתי איתם הביתה ליום אחד!
הדבר שאני הכי מצפה לו- מחר...אני מתכננת ערב שמשמלב בין ריקודים עד הבוקר, המון אלכוהול ואברך מסוים.
מה הדבר שהצבתי לעצמי להשיג בשנה האחרונה- לא לדחות עבודות ללילה האחרון לפני ההגשה, חוץ מטעות אחת אני עומדת בזה בגבורה! ושיהיה לכולם סוף שבוע מ-ע-ו-ל-ה
 
אניייייייי

אההה לא קרה כלום מיוחד (שבוע שעבר כבר.. חח ענתיקה שכמותי
) וו... מה שאני מציבה לעצמי זה- להפסיק לפספס אוטבוסים מהעבודהה!!! זה הכי חשוב.. בנתיים הולך סבבה... נהייתי קצת מניאקית...
לא להבטיח הבטחות תמיד להגיד 'נראה' חח אנ'לא חייבת לאפחד שומדבר
מממ.. זהו יומטובבב
 
למעלה