...

MsUnderstood

New member
...

שנים שלא כתבתי פה...ומי שמכיר אותי...בקשה לא לספר...תודה.. לונג סטורי שורט..התחלתי תהליך של חזרה בתשובה.. מי שעזר לי בהתחלה והיה ידיד שלי עוד לפני נהפך לפני 4 חודשים להיות חבר שלי... היום במקום לחגוג נפרדנו... אבל מה שיותר כואב,זה ששנינו אוהבים אחד את השני...דיברנו בטלפון שעה ומשו ושנינו בכינו ולא יכולנו להגיד שלום לא יכולנו להיפרד קשה לי להסביר עד כמה אני אוהבת אותו...וזה הרבה יותר זמן ממשך הקשר שלנו.. אני כבר שלושה ימים לא מפסיקה לבכות והיום זה היה השיא שדוגרי דיברנו על הכל... אנחנו רוצים להמשיך לדבר...אבל זה כואב יותר ויותר אין לי כוח לכלום רק לשקוע בעצבות ולבכות.. אני אוהבת אותו....כ"כ אוהבת אותו... ואני כבר לא איתו... וזה נוראי לשמוע "אני אוהב אותך" ואז ניתוק כי רק ככה נוכל להיפרד...בלי להגיד ביי שנים לא בכיתי כמו שבכיתי בשיחה שלנו היום... ואני גם לא רוצה להפסיק מה שהתחלתי....אבל אני לא רואה את עצמי אוספת אותי וממשיכה בתהליך וארוך והקשה הזה...אני לא רוצה להפסיק...אבל קשה להמשיך..הוא היה שם לאורך כל הדרך...מההבנה והצעד הראשון...הכל...ואין לי כבר את החבר הטוב שלי לידי שיתמוך...ואין לי את החבר שלי שיגיד לי שהכל יהיה בסדר.. אני הולכת להעביר את השבת במיטה...רוב הסיכוי שהדמעות יהיו שם גם לצידי... הייתי חייבת לפרוק...

ToryMaster

New member
פספסת משהו

יקירתי, שימי מבטחך באלוהים, על דברתי, הוא יעזור לך אם רק תתני לו [טוב, גם אם לא, אבל זה יהיה יותר מהיר אם כן]. על דברתי, בי נשבעתי, יד על הלב והיד השניה לשמיים, שבועה צופית, ושאר ביטויים. החבר הכי טוב שלך הוא עצמך [היא? מילא, אני הפוכה היום] ואלוהים, וזה כל מה שאת צריכה. כל השאר הוא בגדר תוספות נהדרות, אבל בבסיס, אפשר לצמוח ולהתחזק באמת רק מתוך עצמך, כל מה שבא מחוץ ריק ממשהו אמיתי.

lollapalooza

New member
צריך לדעת להפריד.

קשה לך עם הפרידה ועם המצב, זה ברור. וזה משהו שצריך להתמודד איתו בפני עצמו. את לא רוצה להפסיק את התהליך, אל תפסיקי. זה תהליך שאת עוברת בשבילך בסופו של דבר, לא בשביל אף אחד אחר. אז את צריכה לדאוג לעצמך וללמוד להתמודד עם דברים לבד. קישרת את הדרך שעשית אליו, עכשיו את צריכה להתיר את הקשר הזה ולברר איך את ממשיכה לבד, כי אין לזה קשר אליו, זה בשביל עצמך. את זו שצריכה לתמוך בעצמך ולהגיד לעצמך שהכל יהיה בסדר, בראש ובראשונה. תמיד טוב יותר שיש מי שעומד לצדך, אבל לפני הכל חייבים לדעת שמי שיהיה שם תמיד בשבילך זו רק את. לסמוך קודם כל על עצמך ורק אח"כ להוסיף לזה עוד אנשים, ככה שאם אין לצדך מישהו, את לא מתפרקת. ולהתמודד עם הפרידה זה כבר עניין אחר, שהוא נפרד ממה שאת עוברת עם ובשביל עצמך.

אחד הדברים הכי כואבים

כשמתבגרים זה ללמוד לדעת שלכל בחירה יש מחיר. את צריכה לבחור כרגע איזה מחיר את מוכנה לשלם. כואב - באמת כואב.

למעלה