=/

baatel

New member
=/

קודם כל אני חדשה כאן אז שלום חח =] התקשרתי ללשכת הגיוס לפני כמה ימים וביררתי בקשר ללהקה צבאית ואמרו לי שהיו כבר המיונים ושאין אפשרות להירשם אבל עכשיו ראיתי שיש כאן אנשים שהמיונים שלהם זה בכלל בפברואר... אז אני לא מבינה מה הבעיה שיכניסו אותי רק לרשימה אני במילא רציתי ללכת בלי יותר מידי ציפיות אבל לדעת שלא ניסיתי ושישימו אותי בתפקיד מעפן שלא קשור למוזיקה או תאטרון זה כל כך מבאס אותי :[ נראה לכם שיש איזה משהו שאני יכולה לעשות בעניין בכל זאת או שזה אבוד? אני יודעת שזה לא הכי קשור לכאן אבל בטח יש פה אנשים עם ניסיון כזה או משהו..

מרי לי

New member
היי, ברוכה הבאה

אם יוכלו להכניס אותך לרשימה או לא, זה כבר לפנות אליהם ולא אלינו... לצערי(ולשמחתי הרבה) אין לנו קשר אליהם....... מה שכן, תנסי, ואם לא תתקבלי , רק תדעי שהמון אנשים שאני מעריצה אישית לא התקבלו ללהקה צבאית ובגלל זה היא נשמעת כמו שהיא נשמעת...... סליחה שאני אומרת את זה בתור "מנהלת פורום" ואני מקווה לא לחטוף על זה, אבל אני עומדת מאחורי המילים האלה. בכל אופן, אני מקווה שבכ"ז מישהו יצליח לשנות את זה ולכן אני מאחלת לך המון המון בהצלחה והכי חשוב, תהיי עקשנית
ואת מוזמנת להישאר איתנו

baatel

New member
..

הבעיה היא שהם אומרים שהמיונים כבר היו ..=/ ותודה..גם אני מכירה מלא שלא התקבלו אבל עדיין זה טוב לנסות

מרי לי

New member
חשוב לנסות../images/Emo70.gif

זה היה מהר
התגובה
תנסי ותתעקשי ונשמח לשמוע את ההתקדמות שלך

inbal287

New member
אוי נו. צה"ל. ../images/Emo122.gif [../images/Emo67.gif]

תתעקשי. זו הדרך היחידה להשיג שם דברים או לגרם לכך שיקשיבו לך [מנסיון]. תגידי שאת יודעת שהדבר היחיד שהיה זה כנס הסברה ושהמיונים נקבעים לחודש פברואר כך שאת בכל זאת רוצה לנסות להכנס לרשימה. [אגב, למה את רוצה להיבחן? אני נבחנת לשירה] וברוכה הבאה
.

baatel

New member
אני גם נבחנת לשירה..

ואין לי מושג איך לנדנד להם .. כי שאלתי כבר 3 פעמים וכל הזמן אמרו שהיו כבר המיונים ושהייתי צריכה להירשם דרך האתר [ כי קיבלתי מנילה לא מזמן] וזה הכי מבאס שיש..ממש בא לי לנסות

CrazyDude2

New member
הכל פרוטקציות!

וזה ידוע וברור! אם יש לך פרוטקציות - תתקבלי או אם את ממש ספצית משהו לא מהעולם הזה. ככה זה להקות צבאיות אצלנו! לגבי המיונים - הם נערכים רק פעם בשנה, ובכנס ההסברה מחלקים הזמנות לאודישנים וטפסים שצריך שיהיו לך... אני מציע באמת כמו שרשמו לנדנד להם 20 פעם ביום ..בסוף אולי ישתלם משהו! שיהיה בהצלחה! ומוזמנת להשאר!( :

למעלה