?

?

, ? 130 ", . ? ( || ).

מצטערת, ההודעה יצאה משובשת...

הנה מה שהיה כתוב בהודעה לפני שהמערכת שיבשה אותה לגמרי
: אולי מישהו מכיר איפה אפשר להשיג מכנסי קפוארה לילדים (רצוי באזור המרכז) במחיר סביר? בחוג מוכרים ב130 ש"ח, אבל שמעתי שפשר להשיג בהרבה פחות. האותנטיות וארץ היצור לא חשובות לנו... תודה

זו קבוצה לילדים

בכיתות ב'-ג' ברמת גן. בלי קשר לקבוצת הלימוד, אני מחפשת חנות שמוכרת מכנסים במחירים סבירים, כי דרך החוג זה נורא יקר. מכירים?

ToryMaster

New member
אסביר את השאלה

למיטב ידיעתי, המכנסיים משתנים בין קבוצה לקבוצה, תלמיד של אבאדה לא אמור להגיע עם מכנסיים של CDO [
] ולהיפך, לכן שאלתי.

../images/Emo13.gif הבנתי

המורה אמר שלא משנה אילו מכנסיים נקנה. אלו ילדים צעירים ומתחילים, כך שזה לא משנה כל כך. כיוון שכך, אותי מעניין החיסכון במחיר, ולא סוג, מותג או כל פרט אחר. עם זאת, הייתי רוצה לקנות משהו שיתאים לקפוארה, עם לולאות לחגורה שאולי יקבל (במהרה בימינו אמן). יש כאן מישהו שיכול לעזור?

לדעתי... וזו רק דעתי.

חבל על הכסף... אבל מכיוון שזה ילד קטן וזה מאוד חשוב לו כנראה. אז כדאי לקנות. אבל אם לילד זה לא חשוב אז זה מיותר כי התכלס זה הידע ולא החגורה.

ToryMaster

New member
בכנות?

אם המורה אומר שלא משנה, הייתי קונה מכנסי טרנינג לבנים פשוטים ותופרת עליהם שלוש - ארבע לולאות.

PureTemptation

New member
וול...

אם זה באמת משמעותי והילד בהחלט הולך להתמיד ושווה להשקיע את הכסף, ישנה חנות ברעננה, קפואירה שופ, אני לא ממש זוכרת איפה ברעננה, ששם מוכרים מכנסיים וכלים והמון דברים. כנסי, בידקי, ומקווה שזה יעזור לך. פשוט אני לא ביררתי לגבי המכנסיים לילדים. להלן קישור מתאים, ובהצלחה..:) http://www.capoeirashop.co.il/ (סורי על היותו לא לחיץ..)

ailag

New member
יש מספיק שוק בשביל חנות לזה?

איך המחירים שם? (באמת רציתי ברימבאו לא מעור)

PureTemptation

New member
כנראה שיש...

וזה גם לעוד בגדי אימונים וכאלה, לא רק קפואירה. בכללי סבירים, קניתי ממזמן, וקניתי סטריט יפייפה ב130, המורה שלי מוכר ב150... והסטריט מחזיק יופי, חייבת לציין. שווה לעשות סיבוב יש דברים ממש יפים. :)

ailag

New member
פנדירו לא ברימבאו

היה ברימבאו בחלון אחר אז התבלבלתי..

למעלה