, ?

dhome

New member
ניצולי בוכנוולד

הופנתי אלייך בנושא האם יש לך קשר לניצולי בוכנוולד. אבא שלי ניצול והוא ביקש ממני לחפש אחרים בארץ ובעולם בטי

deebeebee

New member
אם אינני טועה---

אלי ויזל הוא ניצול בוכנוואלד. כמו כן- נדמה לי שהרב לאו ואחיו שניהם ניצולי בוכנוואלד.

שלום בטי

אבי ז"ל בשם יחיאל הרשקוביץ גם היה במחנה בוכנוולד כ 3 שנים והוא השתחרר משם בסיום המלחמה. לפני כן הוא היה במחנות עבודה אחרים שאני לא זוכר את שם כולם.

dhome

New member
נעים לי להכיר וצר לי שנפטר.

האם ידוע לך על ניצולים ,חברים של אבא ז"ל,חיים? אבא שלי מאד ישמח. תודה בטי רעות

dhome

New member
תודה לך ,האמת אין לי כל כך נסיון

אשמח להעזר בבעלי נסיון. כל השנים לא כל כך התעמקתי בנושא בזמן האחרון אני עושה מאמץ אבא שלי עבד עד גיל 75 אז לא כל כך היה לו זמן היום- יש לו והוא מאד לוחץ עלי לפעול בעניין והונגרים הם עקשנים גדולים...אז מה אני יכולה לעשות הוא לא נותן מנוחה...אף פעם הוא לא טרח לצלצל...אם הוא התעניין בנכדים או בי הוא היה מבקש מאמא שלי שתתקשר לברר מה נשמע היום הוא מתקשר בעצמו...זה הישג גדול. טוב, כפי שאתם מבינים...תסכולים של הדור השני... אז מי שיכול לעזור מוזמן

את ההודעה שלך כדאי להעלות

בכל הפורומים שכותבים בהם אנשים מבוגרים: "שישים פלוס" "גימלאים יוצאים לדרך" ובפורומים רלוונטים: "תרבות פולין" "נוסטלגיה" "יידיש" בהצלחה!

דפנה, תודה על האתר המעניין והחשוב

בבקשה בני תעלה אותו לקישורים. תודה רבה!

Sifanne

New member
קיבוץ בוכנואלד

בקיבוץ נצר סירני (בעבר קיבוץ בוכנוואלד) הוקם מניצולי בוכנוואלד מס של המזכירות 08-9278144

שלום אישתו השניה של אבי היא

שלום רב כן אישתו השניה של אבי ילדת לודג' שהגיעה לבלגיה לפני מלחמת עולם ה2 היא ניצולת מחנה בוכנוולד . שמה נעורים ZARZEVSKI RAZLA היא התחתה עם אחד מאחים HECHT שגרו בעיר CHARLEROI בנה ובעלה ניספו באושויץ . אני זוכר את ערבים שהם ישבו על כוס תה ועלו שניהם זכרונות , כול זה שמעתי מהקומה שניה כשהם חשבו שאני יושן . סבא אריה

יש רשימה של נכבדי צרפתיים שהיו

DHOME שלום לך במחנה בוכנואלד היו מספר רב של אישיים צרפתיים כלואים בה הבולט היה LEON BLUM יכול ליהות שאבי המכודב זוכר משהוא קבלי הטוב שבעולם סבא אריה

dhome

New member
אני אבדוק עם אבא שלי אם השם אומר לו

משהו תודה

למעלה