))))))))((((((((((((

G riffin

New member
לא כל כך..........

השקעתי בפרטים הקטנים אז תסלחו לי . רציתי רק ליצור מודל קצת יותר נורמלי ממה שיש לנו מהעיתון .

G riffin

New member
Trump עלית

הבנייה אמורה להתחיל באמצע פברואר . 70-80 קומות. מעל 244m הבניין ימוקם בצד השני של הכביש סמוך "לשער העיר" בימקום מפעל עלית הישן .

pavel01

New member
וואו נראה יפה

רגע זה מה שהולכים לבנות? עם הסחבת בארץ אי אפשר לדעת שום דבר... לא הבנתי משהו... הבנין ייבנה איפה שיש את המקום הריק מאחורי המפעל של עלית או שהמפעל ייהרס ויישאר רק המבנה שנמצא בקצה... ליד מעבר החציה של משה אביב... לדעתי מה שהיה הכי יפה באיזור הזה זה להרוס לגמרי את כל המפעל הזה ולבנות שם מגדל משולש כזה שיתפוס את כל השטח.... לדעתי זה היה ממש ממש יפה והיה מוסיף לצומת ... מה שהכי מוזר לפי דעתי בכל האיזור הוא שמהצד של ר"ג הכל מפוצץ במגדלים ובכלל נראה טוב... אתם יודעים ובצד של גבעתיים זה נראה זוועה... בנינים ישנים ומגעילים כאלה... מתי כבר נראה מגדלים גם בצד השני של ז'בוטינסקי?

G riffin

New member
הסבר קצר .

"רגע זה מה שהולכים לבנות? עם הסחבת בארץ אי אפשר לדעת שום דבר..." זו ההדמיה שפורסמה בעיתון , האם זה התכנון הסופי לא בדיוק ידוע . נכתב בעיתונים שתחילת הבניה היא בערך באמצע חודש פברואר כאשר הבן של טראמפ ואישתו אמורים לבוא ולחנוך את הארוע . בניין הבאוהאוס שבחזית נועד לשימור . "אתם יודעים ובצד של גבעתיים זה נראה זוועה... בנינים ישנים ומגעילים כאלה... מתי כבר נראה מגדלים גם בצד השני של ז'בוטינסקי? " יש תיכנונים של הרבה מגדלים בצד הזה שניים מהם אמורים להיות 50 קומות . מתי יתחילו שלבי הביצוע אפשר רק להאריך וכאשר מדובר במדינת ישראל כדי להסתכל הרבה קדימה .

asaf2000

New member
לא אמורים להרוס קודם את המפעל?

זה יהיה מאוד נחמד לראות את טראמפ גוזר סרט צבעוני ליד הבור הנצחי ליד מפעל 'עלית' אבל מכאן ועד לתחילת בניה בשטח אני חושב שיש עוד הרבה זמן, במיוחד כשהמפעל עוד עומד על תילו ומבחוץ אין סימנים שעומדים להרוס אותו בקרוב.

tomerze

New member
הסר חשש מליבך..

דווקא במקרה הזה מדובר בחברת בנייה מפוצצת בכסף,

pavel01

New member
זה נכון לגבי המפעל

בתור אחד שמשרת בתל השומר אני תמיד לוקח אוטובוס מהתחנה שליד מפעל עלית... והעסקים שמה נראים כרגיל... לא רואים סימנים של סגירה... אני לא יודע מ הקורה שם בפנים אבל מבחוץ זה נראה כאילו הם יעבדו עוד איזה 20 שנה ולא מתכוונים לפנות את המפעלים האלה בקרוב...

האם הבנין של TRUMP- עלית יהיה

הבנין הגבוה במזרח התיכון או שאולי בנסיכויות המפרץ כבר בנו גורדי שחקים גבוהים יותר? כמה זמן תמשך הבניה ?

petpatrol2

New member
אממממ

אם מחשיבים את נסיכויות המפרץ כחלק מהמזרח התיכון אז ברור שלא, בדובאי עכשיו מתקרב לגובהו המלא המגדל הכי גבוה בעולם

jermm

New member
לא אהבתי ככ...

החלק העליון של הבניין נראה זוועה ...אני מקווה שמה שבאמת יבנו שם ייראה אחרת ...חוצמזה מה הגובה המתוכנן ? זה יהיה יותר גבוה משער העיר ?

למעלה