אממ.. אני אנסה..
בפעם הקודמת לא ממש היה לי זמן להתכונן.. היו לי אולי יומיים.. ככה שמה שהיה לי לעשות זה רק לכתוב את כל שאלות המאגר ולחזור עליהן ככה שעשיתי מזיכרון.. בפעם הזאת פשוט שיננתי את החומר.. הכוונה הייתה ללמוד בעל פה אבל בסופו של דבר זוכרים בע"פ מה שצריך לכתוב ולא בדיוק הסדר.. כלומר, למדתי בערך שבוע לפני וחילקתי בין הימים את שאלות המאגר.. למדתי את השאלות ככה שאני אדע אותן בעל פה אבל כשמגיעים ליום לפני המבחן לא ממש זוכרים כלום בעל פה.. ביום האחרון לפני המבחן חזרתי על כל השאלות (כל מה שהספקתי) וניסיתי לדקלם אותם, לרוב כמובן לא הצלחתי ואז זאת הייתה הזדמנות טובה לחדד את הזכרון ושוב ללמוד אותם (רק שהפעם זה היה יותר קל כי הייתי רק צריך לשלוף אותן מהזכרון שלי, לרענן אותו..). בבוקר שלפני המבחן קראתי את כל השאלות. כשהגעתי למבחן חלק מהשאלות לא ידעתי בעל פה אבל לפחות היה לי בזכרון מה שהיה צריך להיות בהם (התוכן ללא הצורה שהמורה כתב אותו) מה שלא עשיתי והייתי צריך לעשות זה לחזור על כל השאלות שלמדתי כל יום ככה שאני לא אשכח אותן בכלל! היה לי מזל והמורה התחשב נורא והביא שאלות נורא קצרות ושאלות שידעתי טוב ולכן הצלחתי כל כך טוב.. אני לא בטוח שהייתי מצליח באותה מידה עם שאלות אחרות...