93 במבחן בהיסטוריה..!!!

בנגלה

New member
93 במבחן בהיסטוריה..!!!

שלומלום... חזרתי... להזכיר לך המנהלת החדשה.. אני הייתי פה בקשר למבחן בהיסטוריה.. קיבלתי 85 במבחן הראשון ואחר כך היה לי בלק אאוט במבחן השני ועכשיו במועד ב' קיבלתי בסוף 93!!!

יונה שו

New member
../images/Emo49.gif ../images/Emo88.gif כל הכבוד !!

עכשיו הזמן לספר לנו - איך הצלחת, מה עשית, מה השינוי מהפעם הקודמת. ההההההההההכל ספר. ק ד י מ ה !!!

בנגלה

New member
אממ.. אני אנסה..

בפעם הקודמת לא ממש היה לי זמן להתכונן.. היו לי אולי יומיים.. ככה שמה שהיה לי לעשות זה רק לכתוב את כל שאלות המאגר ולחזור עליהן ככה שעשיתי מזיכרון.. בפעם הזאת פשוט שיננתי את החומר.. הכוונה הייתה ללמוד בעל פה אבל בסופו של דבר זוכרים בע"פ מה שצריך לכתוב ולא בדיוק הסדר.. כלומר, למדתי בערך שבוע לפני וחילקתי בין הימים את שאלות המאגר.. למדתי את השאלות ככה שאני אדע אותן בעל פה אבל כשמגיעים ליום לפני המבחן לא ממש זוכרים כלום בעל פה.. ביום האחרון לפני המבחן חזרתי על כל השאלות (כל מה שהספקתי) וניסיתי לדקלם אותם, לרוב כמובן לא הצלחתי ואז זאת הייתה הזדמנות טובה לחדד את הזכרון ושוב ללמוד אותם (רק שהפעם זה היה יותר קל כי הייתי רק צריך לשלוף אותן מהזכרון שלי, לרענן אותו..). בבוקר שלפני המבחן קראתי את כל השאלות. כשהגעתי למבחן חלק מהשאלות לא ידעתי בעל פה אבל לפחות היה לי בזכרון מה שהיה צריך להיות בהם (התוכן ללא הצורה שהמורה כתב אותו) מה שלא עשיתי והייתי צריך לעשות זה לחזור על כל השאלות שלמדתי כל יום ככה שאני לא אשכח אותן בכלל! היה לי מזל והמורה התחשב נורא והביא שאלות נורא קצרות ושאלות שידעתי טוב ולכן הצלחתי כל כך טוב.. אני לא בטוח שהייתי מצליח באותה מידה עם שאלות אחרות...

יונה שו

New member
כלומר, מצאת פטנט מתאים

לימוד - שינון - שינון שינון שינון - לימוד - שינון שינון ו... צריך להתפלל לשאלות קצרות. אתה פשוט מוכשר !!! זה לא המורה שהביא ת'שאלות הקצרות. כנראה שיש לך זיכרון שמצליח לזכור. וכל הכבוד... כפי שנאמר

בנגלה

New member
זה אני או ש...

ההודעה הזאת נשמעה ממש צינית??? לא רוצה לקפוץ למסקנות מיותרות.... בכל אופן, הדרך למידה שלי היא לא זאת שהביאה לי את הציון הגבוה.. השאלות היו שאלות נורא קצרות.. מה שחשוב הוא שהפקתי את הלקחים למבחן הבא..!

יונה שו

New member
לשם שינוי

ההודעה לא צינית !!!!!!! הכתוונתי באמת שלמדת מהי הדרך, למרות שאתה חושב שהמבחן הצליח בשל השאלות הקצרות. כשלא יודעים את התשובות גם השאלות הקצרות נראות סיוט. כך שנראה לי שלמדת פטנט לעצמך. זהו.

דליה.ד

New member
כל הכבווווווד!!!../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

אם תרצו אין זו אגדה!!!

מועד ב' זה דבר אדיר! כל הכבוד על

ההתמדה. חשוב לגשת למועד נוסף אם לא אוהבים את הציון. לא כולם מעיזים לעשות זאת.

spidergirl

New member
יש מה להפסיד במועד ב'

אצלנו הציון של המועד האחרון קובע.

למעלה