=)

nameless 0

New member
=)

חבר'ה תקשיבו.... לי לא יצא לזכות בכרטיס להופעה של INCUBUS שזה ללא ספק אחד הדברים המבאסים בחיים..!!! אני בטוחה שאם נפעיל לחץ ונפוצץ את ערוץ 24 הם ישדרו את ההופעה... אם הם יראו שיש ביקוש.. אז אני בטוחה שהם ישדרו.. גם אם זה יהיה חודש אחרי ההופעה. לא אכפת לי... לפחות לחוות קצת ממה שהיה שם... זה עדיף מכלום.... אז תכינו את האצבעות ובבקשה תתחילו לתקתק באתר של ערוץ 24... יש למטה "צור קשר" תיכנסו לשם ותיכתבו להם... זה יכול להיות אחלה... נשיקות.. NAMELASS.....

Incubus Creep

New member
אני לא רוצה לפוצץ לך את האשליה אבל

אין מצב שמהיום למחר יארגנו צוות צילום שיצלם את ההופעה:/ למרות שלדעתי אחרי שאינקובוס יראו כמה אוהבים אותם פה יכול להיות שהם יבואו עוד כמה פעמים בסיבובי הופעות הבאים שלהם:) ואם לא אז תמיד אפשר לראות אותם בחו"ל מתישהו.. להופעה של אינקובוס שווה להשקיע;)

nameless 0

New member
כן, מן הסתם

אבל אני לא חושבת שזה מהיום למחר.. יש מצב שצילמו את כל ההופעות... (סוג של תקווה) כיאלו, זה די הגיוני שיש מצב שמצלמים את ההופעה. במיוחד שזאת להקה מחו"ל... סביר להניח שישדרו את ההופעה בלשב מסוים בטח אחרי שהם יסימו את מסע ההופעות שלהם... אני ממש מקווה שהם יבואו שוב... אפשר גם לבקש מהם.. שיראו שיש ביקוש... LOVE INCUBUS ומאוכזבת בטירוף שאין לי כרטיס

southern girl21

New member
מה קשור 24?

זה ערוץ בכלל למוזיקה ישראלית...למה שהם יצלמו הופעה של להקה מחול???

nameless 0

New member
מוזיקה

ערוץ 24 זה ערוץ מוזיקה... נכון- מוזיקה ישראלית אבל אם להקה כזאת באה לארץ חייבים לעשות להם כבוד..!!!! אם ידוע לכם על שידור ההופעה מכל מקור שהוא..... תודיעו.... יש כאן חבר'ה שחיייבים את זה..!!! לכל מי שהולך להופעה.. תהנו.. אני בטוחה שיהיה אחלה..!!! ותמסרו לINCUBUS ד"ש..

למעלה