כיכר התזמורת
U UV83 New member 28/4/07 #7 מגדל אמבסדור, על כביש ההלכה. אין לי כרגע יותר פרטים על המגדל, אך כנראה הוא יוקם סמוך למגדל פנקס העתידי.
מגדל אמבסדור, על כביש ההלכה. אין לי כרגע יותר פרטים על המגדל, אך כנראה הוא יוקם סמוך למגדל פנקס העתידי.
U UV83 New member 28/4/07 #11 @@@ כנראה שבניית המגדל תלוי בשיפוץ הצומת המתחדשת. (שיגמרו כבר, כמה זמן משפצים שם !!!!!!!!).
U UV83 New member 28/4/07 #13 אהלן! אני כבר הרבה זמן מתעניין באדריכלות ועיצוב, והרבה זמן צופה באתר. לכן החלטתי שגם אני אוסיף תמונות חדשות (אנסה לפחות) אז תהנו.
אהלן! אני כבר הרבה זמן מתעניין באדריכלות ועיצוב, והרבה זמן צופה באתר. לכן החלטתי שגם אני אוסיף תמונות חדשות (אנסה לפחות) אז תהנו.
ת תוכון1 New member 28/4/07 #14 אתה חייב ללמוד לשרשר.. דחקת את כל השירשורים האחרים לתחתית העמוד. לחץ על "הוספת תגובה" בתחתית ההודעה וצור שירשור משלך.
אתה חייב ללמוד לשרשר.. דחקת את כל השירשורים האחרים לתחתית העמוד. לחץ על "הוספת תגובה" בתחתית ההודעה וצור שירשור משלך.
O oren* New member 28/4/07 #16 ../images/Emo18.gif אנא הצב הודעותייך כתגובה זו לזו! אל תפתח הודעה חדשה בכל פעם, אלא כנס להודעה הראשונה שפתחת וכתוב את ההודעה החדשה כתגובה אליה. תודה
../images/Emo18.gif אנא הצב הודעותייך כתגובה זו לזו! אל תפתח הודעה חדשה בכל פעם, אלא כנס להודעה הראשונה שפתחת וכתוב את ההודעה החדשה כתגובה אליה. תודה