??

tick two

New member
??

שיוו יצא להפציץ היום והצבע פשוט נורא (וגם הציור) אז רציתי לדעת באיזה פחיות אתם משתמשים?? לא מונטנה כי אין לי תקציב. שמעתי שART SPRAY טוב אבל חבר שלי אומר שגם קרילון (לא יצא לי לנסות את שניהם). בתודה מראש.

blackfield2

New member
אני שמעתי על קרילון.

לפי מה ששמעתי יש הרבה שמשתמשים בספריי הזה כי יש הרבה צבעים במגוון והמחירים יחסית נוחים. אני חושבת שגם האיכות טובה. למי שיש מה להוסיף אז.. שיוסיף. :)

Gulashuq

New member
KRYLON בסדר

המלצה חמה שלי זה הצבעים של טמבור הם יוצאים בלחץ נמוך מאד טובים לאווטליין ויש מבחר רחב מאד המחירים זולים בקיוסקים הקטנים למוצרי בית. עוד פחית טובה זה DUPLI COLOR מבחר צבעים גדול ולחץ נחמד כזה הצבע גם יותר סמיך לעומת טמבור.

SNK

New member
אני אישית לא מסתדר עם ארט ספרי

אבל אני לא דוגמא.. חחח

DECAY dk

New member
קריילון זה צבע די איכותי

אני משתמש בו ואני מרוצה.

pig man

New member
שניהם סבבה

ארט ספרי בדרך כלל יותר זול ובא במבחר יותר גדול של צבעים א-ב-ל אין לא קאפים שמתאמים. לעומת קראיילון שהצבע סבבע לגמרי וגם כל הקאפים האירופיים מתאימים לו. ו blackfield2 אם את לא השתמשת בעצמך עדיף שלא תגיבי. KEEP IT REAL BY KEEPING IT RAW.

minyman

New member
לא יודע על מה אתה מדבר..

ארט ספריי אחלה של צבע לדעתי אפילו טוב יותר מהקרילון שיש בארץ... והבעיה היחידה שלו שאין לא קאפים.. אבל עם הזמן מקבלים שליטה לא כזה צריך קאפים... עשיתי פיסים שלמים רק עם ארט ספריי ויצא אחלה!

SNK

New member
הלוואי

יוצא לי פשוט חרא של דברים עם ארט ספריי טוב לא שגם ככה יוצאים לי דברים מושלמים כי התחלתי לעבוד עם ספריי רק לפני חודשיים שלוש.. אז אני עוד חרא בכלליות.. חחח

Swanskee

New member
הקאפ של הדיאודורנט טיטניום

נראה לי שככה קוראים לו, מתאים והוא פאט קאפ פחות או יותר... לפחות יותר פאט מהקאפ שבא עם הספריי ...

minyman

New member
רוב הקאפים של מוצרים אחרים

אני קאפים פימייל.. יענו מתאימים לארט... אני מצאתי כמה סקיני וכמה פאט אבל לא זוכר איך קוראים לספריים... פשוט צריך לבדוק..

SNK

New member
איפה אפשר לקנות קאפים??

אני מאיזור חיפה.. הלכתי ל3 חנויות וכולם אמרו לי שאין להם ><

pig man

New member
אני מוכר

אני מוכר פאט קאפים וג'רמנים . 2.5 לאחד. ובאיזה בדיוק חניות חשבתה שיש קאפים ?! חוץ מזה בקרוב היו גם קאפים בחנות של .BFC

rist

New member
למה לקנות ממך ב2 וחצי שקל

שיש פינק דוט בחינם בסופרמרקט ... ספריי לניקוי שטיחים של HEPI תהיו בריאים

Bameskee

New member
אם אתה מתחיל אז האיכות של הצבע

לא ממש תשנה, אם תצייר עם מונטנה או משהו מגעיל זה עדיין יצא דומה כי מה שחשוב זה השליטה בפחית רובנו התחלנו עם צבע חרא..ועם הזמן מתקדמים

למעלה