שיוו יצא להפציץ היום והצבע פשוט נורא (וגם הציור) אז רציתי לדעת באיזה פחיות אתם משתמשים?? לא מונטנה כי אין לי תקציב. שמעתי שART SPRAY טוב אבל חבר שלי אומר שגם קרילון (לא יצא לי לנסות את שניהם). בתודה מראש.
המלצה חמה שלי זה הצבעים של טמבור הם יוצאים בלחץ נמוך מאד טובים לאווטליין ויש מבחר רחב מאד המחירים זולים בקיוסקים הקטנים למוצרי בית. עוד פחית טובה זה DUPLI COLOR מבחר צבעים גדול ולחץ נחמד כזה הצבע גם יותר סמיך לעומת טמבור.
ארט ספרי בדרך כלל יותר זול ובא במבחר יותר גדול של צבעים א-ב-ל אין לא קאפים שמתאמים. לעומת קראיילון שהצבע סבבע לגמרי וגם כל הקאפים האירופיים מתאימים לו. ו blackfield2 אם את לא השתמשת בעצמך עדיף שלא תגיבי. KEEP IT REAL BY KEEPING IT RAW.
ארט ספריי אחלה של צבע לדעתי אפילו טוב יותר מהקרילון שיש בארץ... והבעיה היחידה שלו שאין לא קאפים.. אבל עם הזמן מקבלים שליטה לא כזה צריך קאפים... עשיתי פיסים שלמים רק עם ארט ספריי ויצא אחלה!
יוצא לי פשוט חרא של דברים עם ארט ספריי טוב לא שגם ככה יוצאים לי דברים מושלמים כי התחלתי לעבוד עם ספריי רק לפני חודשיים שלוש.. אז אני עוד חרא בכלליות.. חחח