99 דברים

Wolf woman

New member
99 דברים

שיוצרים דייט מעניין

Seidman

New member
פיגוע

יוצא בבת אחת 72 ספיד דייטים אח"כ זה לחבר פאזל של 17 חלקים

Wolf woman

New member
7.

בהשראת סרטונים שאעלה אחר כך: אם נמצאים בדייט בבית של הבחורה, בזמן שהיא בשירותים הבחור מוריד את כל העקבים מהנעליים שלה כי הוא לא אוהב שהיא בגובה שלו. 8. לשים ראש של בובה על השולחן ולהגיד שאני לא יכולה להיות רגועה אם ראש הבובה לא מסתכל עלינו. ------- 9. אם הוא נרדם, להדליק קטורת ולהקיף את הזין שלו בחלזונות ואם הוא מתעורר ושואל מה לעזאזל, להרגיע אותו עם התשובה שאני עושה את זה כדי להיות בטוחה שהוא לא יבגוד. 10. להביא לדייט את אמא שלי כדי שתאשר לי 11. להגיד לו שהוא לא מעניין ולהעביר אותו לידיד גיי שלי 12. להקריב את החבילה שלו לאל פריון 13. להגיד לו שאני רוצה שיכניס אותי להריון לעתים תכופות כדי שנאכל את העוברים ויהיו לנו חיי נצח.

14.

להגיע לאסוף אותה מהגן עם אופנוע מרשים 15 לעשות קולות של אווירון כדי לקבל מציצה.

16.

לספר לה אחרי הסקס שסוף סוף סיימת לעבור על כל הכיתה שלה. 17. להדליק אחרי הסקס את מסך המחשב ולשאול את כל הצופים שחיברת למצלמת האינטרנט שלך אם הביץ' סלאפ היה במקום באמצע הדוגי 18. להיעלם מהדירה כשהיא נרדמת, חסומת פה, וכפותה למיטה, עם אוסף זרעונים מגוון על החזה, ולצחוק כשהבעלים החרדי של הדירה חוזר לבית שפרצת.. 19. לכתוב לה עם טוש לא מחיק על המצח "בוקקה" כשהיא ישנה. כיף במיוחד כשהיא בבית של ההורים שלה.

nini132

New member
20. למהא כי היא צריכה להספיק את השעת ריכוז

21. להביא עוד בחורה לדייט, כדי שתכיר את השותפה לאורגיה. 22. דייט באושוויץ. 23. לבקש ממנה חתימת הורים. 24. לשאול אם היא נותנת בפעם הראשונה או שאפשר ללכת

mrBayts

New member
25. להוריד אותה בצומת ולומר לה להשיג כסף לדלק

26. להזמין את הדברים הכי יקרים בתפריט לומר לה שאתה הולך לשירותים ולהשאיר אותה עם החשבון.

nini132

New member
27.להתנצל על האיחור

כי קשה למצוא מקומות טובים לקבור גופה 28. להגיד לה שאתה אוהב את הבחורות שלך עם ראש פתוח, פשוטו כמשמעו. 29. את נראית כל כך צעירה, לא להאמין שאת כמעט בת 5 30. לשאול עם האיידס מפריע מאוד 31. להגיד "היי אני שרגא"

Wolf woman

New member
32

להחזיר אותו לבית ספר בסוף ההפסקה הגדולה 33: לשים לו פלאג ולהכריח אותו להסתובב עם אנשים בפומבי כשזה נמצא בתוכו. 34: לשרוף לו את כל הבגדים כי לא כיף כשהוא לבוש.

gamani4

New member
34

כשהיא חוזרת להכרה באמצע הדייט. אחרת, זה סתם עוד דייט רגיל.

Wolf woman

New member
35

כשאני שומעת מהמרתף צרחות ואני מבינה שהרעל לא היה חזק מספיק, אז אני שורפת את ערמת הגופות והבחור המבוהל. זה משעשע לקצת זמן ואז אני מבינה שזה מושך תשומת לב ואני צריכה לחזק את הרעל. 36. לעשות דברים קינקיים עם הדייט כמו נאצית ויהודון, או ערביה וגלעד שליט. 37. כשהוא בטעות טובע באמבטיה כשהרגל שלי מחזיקה את הראש שלו מתחת למים. 38. לבדוק כמה חפצים בבית אפשר להכניס לבן אדם אחד

TFNM

New member
40

לנשוך אותה בפטמה ולצפות בה מתפנצ'רת ומתעופפת בחדר 41.למרוח קרם ידיים גם על יד שמאל 42.לשלם לה בכסף קטן בלבד

למעלה