99Esc Top 20

Amit Cotler

New member
RASMUS

היי עינב, נכון.. את צודקת לגמרי! אבל בגלל ההצלחה המטורפת של In The Shadows, חברת התקליטים של ראסמוס (הליקון) בחרה לדחות מעט את יציאת הסינגל החדש שלהם. לפי מה שאני יודע, הסינגל אמור לצאת בעוד שבועות ספורים ואז כמובן גם נתחיל להשמיע אותו ברדיו. יום טוב! עמית

Miss Ireland

New member
אתה בעצמך עלוב!

וכדאי שתדבר אלינו בכבוד! עורך אחד כן טיפש והוא יתן למחשבות האישיות הדפוקות שלו להשפיע על המצעד! את-ה ממש לא יודע את כל הסיפור אז כדאי שתשמרי על הפה המסריח שלך..

Miss Ireland

New member
אתה הפתאטי

לעמית הזה מגיע שיסיתו נגדו! והוא רחוק מלהיות העורך מס' 1 ברדיו..

Miss Ireland

New member
בטח.. אני בטוחה שגבסו

וזה בגללך!!! בגלל עמית קוטלר!! אין סיכוי שווסטלייף אי פעם יצליחו במצעדים שלכם והכל בגללך ובגלל המעמד הגבוה שלך ברדיו.. אתה לא רוצה להראות לכולם שטעית וווסטלייף באמת מצליחים, מתכננים כבר את האלבום הבא שלהם וממש אבל ממש לא מתכוונים להתפרק!

Poi§on

New member
אפשר לחשוב

ברור שגבסו יהיה במקום הראשון במצעד כי יש מספיק בנות שכל החיים שלהם זה סביב תעשיית ה"כוכב נולד" הזה. בנות בגילאים 10-16 מצביעות לו ללא הפסקה ולא פלא שהוא במקום הראשון שבוע 8 רצוף בגלגל"צ (ולא נתפלא אם הוא גם יהיה שבוע 20). צריך לעשות הפרדה בין מצעד עברי ללועזי ב 99ESC אני אישית כמובן מעדיף את ווסטלייף!

s.p.y

New member
ממש בדיחה להשוות בין

ווסטלייף לגבסו! איך אפשר להעלות על הדעת דבר כזה! להשוות את השירה של ווסטלייף, את ההצלחה של ווסטלייף. באמת. ובקשר לעמית - אז הוא טעה בכתבה. וטעה בגדול מה לעשות. סה"כ אני יודעת שהוא מעריך את ווסטלייף. ואין טעם לרדת עליו ככה. מעריצות גבסו אף אחד לא אומר לכם את מי לאהוב. ממה ששמתי לב אתם התחלתם עם הקללות! ואני מכירה אישית עשרות אנשים שאוהבים את ווסטלייף מאוד. החל מילדים קטנים ועד ממש מבוגרים. המוסיקה שלהם נוגעת להרבה אנשים. לא סתם הם הגיעו למה שהם הגיעו. ואין מצב בעולם שכולם יאהבו את אותו אומן. אין מה לעשות.

Amit Cotler

New member
99Esc Top 20

הלילה במצעד: לאחר המלחמה האינסופית בין ווסטלייף לשי גבסו, תדעו את תוצאות האמת: מי יגיע יותר גבוה במצעד? הלילה ב-22:00 המצעד של 99Esc 99Esc Top 20 עם אלי סלון.

rachelMcfadden

New member
ושתדע

עדיין לא סלחמו על הכתבה שכתבת במעריב לנוער! לא האמנתי לשטויות שכתבת שם!! אז אם כבר אתה כותב כתבה תברר קודם שכל העובדות נכונות ואל תכתוב דברים שאתה ממציא, ובטח שווסטלייף לא הולכים להתפרק בזמן הקרוב הם אפילו עובדים על אלבום חדש!!!!!!

למעלה