-+_+-סיכום שבועי-+_+-

orianush

New member
-+_+-סיכום שבועי-+_+-

שיר השבוע שלכם:
בילוי השבוע:
סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?
משהו שהרס לכם את השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פגשת את יוסי השבוע? איך היה?

אני...

שיר השבוע שלכם: היו כמה.. "פס ליום אחד" , "חייל שלי" - רינת בר , only hope בילוי השבוע:הייתי בפיאסטה אתמול היה נחמד! סרט/תוכנית/סדרת השבוע: "סיפור אהבה בלתי נשכח" - סרט ישןן שהשיר נושא שלו השיר שלי ושל חבר שלי משהו שהרס לכם את השבוע: 15 היום שנשארו לי עד שאני יראה את החבר שלי.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: לראות זקנות בפיאסטה שחשות בנות 20 שמות מיני ודופקות ריקודים בעע חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מפגש פורום לא..?

saray 19

New member
אני...

שיר השבוע שלכם: בוכה בלילות - יוסי אזולאי ... סוד ליבי - רינת בר בילוי השבוע: הכי רחוק שהלכתי זה למסעדה על החוף סרט/תוכנית/סדרת השבוע: הימור מסוכן (ויוה) ןסרט:זה תלוי רק בך תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: לצחוקקקקקקקקק וכמה שיותר תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? - - - משהו שהרס לכם את השבוע:- - - - הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: הבוס שלי כמעט נפל... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: - - - - פגשת את יוסי השבוע? איך היה? - - - -

orianush

New member
אני../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם: "שר בשבילך"- מורן קריתי בילוי השבוע: אממ.. בית, וסתם קניונים קרובים חח סרט/תוכנית/סדרת השבוע: -- תמונת השבוע: -- עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: -- תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא משהו שהרס לכם את השבוע: אין הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חחח הילה אבל היא תהרוג אותי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: יום שני הופעות, יום שלישי מפגש פורום פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא

1mayush

New member
איך מפגש פורום ?

לא תכננו מקום מדויק.. לא שעה.. לא מי בא ולא בא .. ואני לא אוכל לבוא \= אז כל מי שהולך תהנו !!!

1mayush

New member
אהה... ו ..

כן תיכננו אבל אין אנשים ... \= לכןן זה היה לי מוזר

mori17

New member
אני =]

שיר השבוע שלכם: משה פרץ-יש רגעים
בילוי השבוע: פאפריקה בפ"ת
סרט/תוכנית/סדרת השבוע: האלופה
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: להתעקש ולהילחם על מה שאתם רוצים וגם המש"ק משמעת פטר אותי ממסדרי בוקר בגלל שאני חייבת להיות עם משקפיי שמש
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא עולה לי כרגע
משהו שהרס לכם את השבוע:כנ"ל
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:אני צוחקת מכל דבר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אין
פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא מורי

אני..

שיר השבוע שלכם: ציפור זרה בילוי השבוע: ממ אולי ים.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע: סופר נני תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? מלא דברים משהו שהרס לכם את השבוע: אין.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: כל מיני.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שבוע עמוס :S פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא

למעלה