_-~~-_סיכום שבועי_-~~-_

orianush

New member
_-~~-_סיכום שבועי_-~~-_ ../images/Emo32.gif

שיר השבוע שלכם:
בילוי השבוע:
סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?
משהו שהרס לכם את השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פגשת את יוסי השבוע? איך היה?

שgal0

New member
עונה.....----->

שיר השבוע שלכם:אהבתי ת'שיר של מירי מסיקה החדש ואת הבוקר יאיר בילוי השבוע:לילמוד לבגרויות!!! (זה מה שיצא לי לעשות השבוע חחח) סרט/תוכנית/סדרת השבוע:שודדי הקריבים סוף העולם. תמונת השבוע:אני לא במחשב שלי!!! עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:אנשים צאו לים!!! תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?להנות קצאת יותר(בגרויות) משהו שהרס לכם את השבוע:בגרויות הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:בעבודה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יקבל משכורת חחחח פגשת את יוסי השבוע? איך היה? וואלה לא!

mori17

New member
=]

שיר השבוע שלכם: אמממ של יוסי?? השבוע עצמו זה משה פרץ-יש רגעים....של יוסי זה "בוכה בלילות"
בילוי השבוע: לישון חחח
סרט/תוכנית/סדרת השבוע: שניים
תמונת השבוע: ....
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: לישון זה בריא זה חינם וזה כייף
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לעשות הליכה/ללכת לים
משהו שהרס לכם את השבוע: המעבר המסריח בתוך הבסיס
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: לעשות טופס טיולים יוצא(לצעירים שבניכם הטופס הזה עוברים בכל מיני מקומות וחותמים לך שעברת כאן זה בשביל לקחת נשק ציוד וכ'ו) מהאוגדה ולעשות טופס טיולים נכנס לחטיבה וזה באותו בסיס
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אין ממש אבל מחכה שיהיה לי קצת שקט
פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא יצא לי... מורי

עונה..

שיר השבוע שלכם: te amo - ricardo arjona בילוי השבוע: היה אתמול יומולדת לאח שלי ואחרי זה לחברה היה פאנן! סרט/תוכנית/סדרת השבוע: וואלה אני לא מתקרבת לדברים כאלה במשך השבוע תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: הייתי במעיין ליד דירתי הקטנטנה ועישנו שם נרגילה כאגיל חח תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לראות את חבר שלי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לראות את חבר שלי
וכנראה נסע סופ"ש לטבריה.. פגשת את יוסי השבוע? איך היה? וואלה לא

yaelala14

New member
עונה

שיר השבוע שלכם:היינו עושים אהבה-כנסיית השכל בילוי השבוע:ההופעה של כנסיית השכל אתמול.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע:לאיודעת תמונת השבוע:אין עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:כנסיית השכל :p תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?לא משהו שהרס לכם את השבוע:"הזוג המלכותי" לא תבינו הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:המכרסם של כיתה י'.. ילד שדומה לגרביל משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:אין כזה פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא פגשתי

אניי :]

שיר השבוע שלכם: האישה שלי בילוי השבוע: ממ הספקתי רק להיות בקניון אני חושבת.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע: לא יוצא לי לראות הרבה.. אבל ראיתי את התוכנית על המשפחות והילדים.. זה ממש יפה תמונת השבוע: אין משו מיוחד.. עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אמממ... תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? היו כמה דברים.. =\ משהו שהרס לכם את השבוע: ממ לא יודעת.. אולי הלחץ של הבגרויות והכל.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חח היו כל מיני דברים.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לעבור ת'בגרויותת חח (איזה פורום של חרשנים
) פגשת את יוסי השבוע? איך היה? חח לא..

1mayush

New member
עונה ../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם: "השקט שאחרי", "אלייך רוצה ללכת" - ניר רוזנבאום. בילוי השבוע: בי"ס ? רופא ?- נחשב ?! קיצור א-י-ן [= סרט/תוכנית/סדרת השבוע: "שודדי הקאריבים - סוף העולם" ( אני הולכת בערב ) תמונת השבוע: אין עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אין מיוחד .. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא . משהו שהרס לכם את השבוע: בי"ס ... אני רק מחכה ל20 ביוני ... [= הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: קטעים של הגשש החיוור
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שתסתיים הבגרות בהיסטורי פגשת את יוסי השבוע? איך היה? וואלה לא... בתחילת החופש נקפוץ לביקור בית

saray 19

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע שלכם: פורקע און טעאמו - בספרדית בילוי השבוע: בתחנה המרכזית חחחחחחחחח זה הכי רחוק שהלכתי סרט/תוכנית/סדרת השבוע:תשוקת הנצים תמונת השבוע: - - - עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: מוזיקההה (כמו תמיד) תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? - - - משהו שהרס לכם את השבוע: - - - - הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: חברה שלי נפלה ברחוב..... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: פחות עבודההההה פגשת את יוסי השבוע? איך היה? _____

כוכבה 27

New member
עונה

שיר השבוע שלכם:"כמה חבר" איציק שמלי בילוי השבוע: שופינק בקריון. סרט/תוכנית/סדרת השבוע:תשוקת הנצים. תמונת השבוע:אין עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: המון מוזיקה טובה. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?... משהו שהרס לכם את השבוע:..... הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:כן לקבל משכורת פגשת את יוסי השבוע? איך היה?:לא.

שgal0

New member
שבת מדהימה לכולם ../images/Emo70.gif|נשיקהחזר לי האינטרנט!!!!

"ואלה הסודות של חייך..את לא תגלי לעולם.."

שיר השבוע שלכם:סודות-דנהב עדני, הייתכן-דניאל סלומון בילוי השבוע: צופים..חחח סרט/תוכנית/סדרת השבוע: האנטומיה של גריי-
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:לצאת לים.. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?יומיים נווה ים...יצא יום אחד משהו שהרס לכם את השבוע: היה אמור להיות לנו יומים נווה ים(בגללל כדור עף) והיה יום אחד..
שרב עלאק.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: בנווה ים יש בריכות..ועשינו משחק תרנגולות(מכירים?) והיה ממש מצחיק..
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יש לנו פסטינשרים..מופע שכל שבט מציג את עצמו עם ריקודים ושירים..מקווה שיצא יפה.. פגשת את יוסי השבוע? איך היה?-לא...לא נראה לי שיגיע לחיהפ או בכלל לנשר...

שראלית

New member
עונההההההה

שיר השבוע שלכם: "כמה חסר" של איציק שמלי בילוי השבוע: בים- חוף ראשון.. חגגתי את היום הולדת סרט/תוכנית/סדרת השבוע: מממממ.... נראה לי השיר שלנו תמונת השבוע: ===> התחרפנתי משר-אלל חח.. עשיתי חתימה שלי.. עכשיו צריך לעשות של יוסי.. עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: זה לא רק השבוע.. זה כל הזמן.. לשמוע שירים ולהיפגש עם החברים הכי טובים שלכםםם זה עושה לך את היוםםםםםםםם... תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? כןןן.. לכתוב משו יפהה.. משהו שהרס לכם את השבוע:
.. שגיליתי שיש למישהו שאני אוהבת חברה... הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: שהלכתי לחברה שלי ונפלתי מהמיטה חחחחחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: היום הולדת של חברה הכי טובה שלייייייייייי... פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא פגשתי אותו אף פעם
..

moranush86

New member
עונה... דרך אגב אוריאן

שמת לב שרשמת בסוף ההודעה בחלק ה... נו שאת רושמת על המפגשים וזה, רשמת "יופ ירושלים"... שיר השבוע שלכם: "ליבי נשבר" סינרגיה. בעצם כל הדיסק של סינרגיה. בילוי השבוע: הופעה של אייל גולן. סרט/תוכנית/סדרת השבוע: "האנטומיה של גריי". תמונת השבוע: הייתי באילת בשבוע שעבר... מהריף עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: היה לי שבוע מסריח כך שאין לי על מה להמליץ. תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? כן, לעשות עוד משהו חוץ מלעבוד ולישון כל השבוע. משהו שהרס לכם את השבוע: לעבוד ולישון כל השבוע... הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: כלב גדול עלה על מישהו שהתכופף והתחיל... אתם יודעים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ... רוגע. פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא.

orianush

New member
חחחח כן שמתי לב..

שמתי לב מזמן אבל אין לי עצבים לשנות חחח

למעלה