_-~-_סיכום שבועי_-~-_

orianush

New member
_-~-_סיכום שבועי_-~-_

שיר השבוע שלכם:
בילוי השבוע:
סרט/תוכנית/סדרת השבוע:
תמונת השבוע:
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם?
משהו שהרס לכם את השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע:
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:
פגשת את יוסי השבוע? איך היה? שבת שלום

אני

שיר השבוע שלכם: amor mio, פס ליום אחד, וחייל שלי... - 3 שירים שחרשתי.. בילוי השבוע: אתמול הלכתי לבקר את הנסיך שלי באיזה ישוב שהוא שומר שם השבועיים האלה.. ישוב ליד קרית ארבע ועתניאל.. איזה חור ש3 שעות לוקח להגיע לשם.. סרט/תוכנית/סדרת השבוע: לא יצא לי לראות כלוםם תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: אממ אין חח תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? אממ אולי ללכת לים.. משהו שהרס לכם את השבוע: שום דבר.. הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: אממ כןן אבל זה לא כזה חשוב משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: כןן שהנסיך שלי יצא שבת ואני יהיה איתו.. בית ריק
פגשת את יוסי השבוע? איך היה? ממש לא..

mori17

New member
אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע שלכם: כמו השקט-משה פרץ בילוי השבוע: שינה סרט/תוכנית/סדרת השבוע: מרתון האלופה תמונת השבוע: אין לי אבל היא בטלפון....רכס החרמון
עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: הייתי בטיול בצפון ל-4 היה שווה רוצו לטייל בצפון מדהים שםםםם
תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? אמממ לא זכור לי משהו שהרס לכם את השבוע: לחזור יום חמישי לבסיס+לפספס ת'הסעה ולקחת אחת אחרת ולהגיע הביתה אחרי שעתיים
הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: זה היה בין גבול צחוק-לבכות-לטימטום חחח סתם הביאו איזה 1 אלוהים ישמור מאיפה הקריצו אותו[מירושלים] כזה מפגר לא פגשתי אבל הוא מצחיק ומטומטם ביחד חחחח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: לכלום פגשת את יוסי השבוע? איך היה? עדיין לא שבת שלום
מורי

שראלית

New member
אנייייייייייי

שיר השבוע שלכם: הולך עד הסוף של שר-אל בילוי השבוע: יצאתי עם חברות חגגנו לחברה יום הולדת סרט/תוכנית/סדרת השבוע: הנפילים תמונת השבוע: ===> עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו: לשמוע שירים כל החיים!! חחח תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? כןן.. שיצאתי עם חברות תיכננו ללכת לסרט אבל לא יצא בסוף
.. אז היינו בבית משהו שהרס לכם את השבוע: מממממ... לא יודעת הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: בעבודה תמיד מצחיקים אותייי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שבוע הבא אני בחופש שבועעע.. אני מחכה ליום שני הולכים לוויסגלל פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא..
שבת שלום

orianush

New member
שבוע הבא שר-אל מופיע בירושלים

בבלנקו.. אבל כל ההופעות האלה 24+ מעצבן..

orianush

New member
אני.. ../images/Emo27.gif

שיר השבוע שלכם: "באה אליי"- הראל מויאל, "כמו השקט"- משה פרץ, "זה אני"- איציק שמלי וגבריאל בטלר בילוי השבוע: אין סרט/תוכנית/סדרת השבוע: אממ.. האלופה חח.. לא יצא לי לראות הרבה טלוויזיה.. תמונת השבוע: עוד משהו שעשה לכם את השבוע, ואתם רוצים להמליץ עליו:-- תכננתם לעשות משהו השבוע ולא יצא לכם? לא משהו שהרס לכם את השבוע: הפסיכומטרי הזה.. =/ הדבר שהכי הצחיק אותכם השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אממ.. אין ממש.. מחר הופעה של שלומי שבת.. פגשת את יוסי השבוע? איך היה? לא

למעלה