^___^../images/Emo68.gif../images/Emo105.gif
שיילום לכולם!
מה שלומכם? איך עבר עליכם השבוע? אז, במהלך המיני-היעלמות שלי מהפורום (עומס לימודי
) היה לי מעט זמן לחשוב ולהרהר.
בכל אופן- חשבתי על כמה נקודות לדיון בקשר לחלום אמריקאי שיכולות להיות נחמדות, וקצת לרענן את הפורום.
מקווה שתאהבו, תשתפו ותענו.
*דניה במצברוח מאוד מושי היום.
*
*|נקודות לדיון בקשר למערכות היחסים בתוך המשפחה
טוב, כמו שכולנו שמנו לב- עם רוח התקופה המשתנה, גם הלן משתנה ומגלה פתיחות ופמיניסטיות. איך נראה לכם שהרעיונות השונים שלה ישפיעו על היחסים עם הבנות?
ג'יג'י התגייס בסוף העונה. אני חושבת שזה די ברור שמג תהיה היפית *
*, או לפחות תלך למחות נגד מלחמת ויאטנאם. איך נראה לכם שהניגוד הזה ישפיע על היחסים בין מג לג'יג'י?
איך לדעתכם יתפתחו בעתיד היחסים בין מג (שכבר די ברור שהולכת לכיוון המחאתי וההיפי) , לבין הדוד שלה? (להזכירכם- מדובר בשוטר, ובשנות השישים היו עימותים מאוד אלימים בין השוטרים למפגינים.)
שאלות בנוגע למערכות היחסים הרומנטיות
זה לא מתבקש בטירוף שיהיה משהו רומנטי בין מג לסאם?
מי בדיוק יהיה החבר הקבוע של רוקסאן? (ולא- אני בספק אם זה יהיה מייקל ברוקס.) אנא- פרטו על הדמות במידה והיא דמות חדשה.
מה לדעתכם עומד לקרות לג'ימי ריילי במלחמת ויאטנאם? איך זה ישפיע על מג?
האם לפאטי יהיה חבר, ואיך הוא יהיה? פירוט בבקשה...
איך לפי דעתכם הפתיחות והרעיונות החדשים של הלן ישפיעו על מערכת היחסים שלה עם ג'ק השמרן? איך המרידות של ילדיהם ישפיעו עליהם?
שאלות בקשר לנושאים שונים
הסדרה מנסה להראות לנו את כל מה שקרה בתקופת שנות השישים מנקודת מבט אישית יותר. (ג'יג'י- בויאטנאם, בת'- פמניסטית, פאטי- לא מוצאת את ההגיון שבדת, וויל- החיסון לפוליו, הנרי וסאם- האפליה והגזענות,פיט- שוטר, מג- בעתיד מפגינה, כיום במופע הלהקות וכ'ו.) אבל נושא אחד שלא ממש זוכה להתייחסות הוא נושא הגזענות והאפליה גם כלפי יהודים בתקופה. אז, עם הנטייה של הכותבים לעשות דברים מנקודת מבט אישית- איך (או יותר נכון על-ידי מי) לדעתכם התסריטאים רוצים לשלב את הנושא? איך נראה לכם שכדאי להם לעשות את זה? (שמג או רוקסאן יצאו עם יהודי, או שתהיה להן חברה יהודיה?
מה דעתכם בקשר לחברות שבין מג לרוקסאן?
אם הייתה לכם את האפשרות- איך הייתם רוצים להמשיך עם העלילה שב"חלום אמריקאי"? תרגישו חופשיים לכתוב ה-כל. מערכות יחסים חדשות (הכי ביזאריות שאתם רוצים כמו לדוגמא רוקסאן וג'יג'י) או התפתחות במערכות יחסים שקיימות, חברויות, הדמויות בתוך התקופה, וכ'ו.
איזה שיר אתם חושבים שצריך לשלב בסדרה ומתי? (יש לי נטייה, לשמוע שיר ואז להגיד "וואו! זה שיר אדיר בטירוף לסצינת סיום/ פתיחה/ אהבה/ ריב) השירים יכולים להיות שירים מהיום, או ממתי שבא לכם.
הסוף!
נקודה להבהרה: נתתתי המון שאלות מתחומים שונים כי אני מקווה שכל אחד מצא משהו שהוא רוצה לכתוב עליו. אתם ממש לא חייבים לענות על הכל (למרות שיהיה מומלץ
), אלא רק על מה שאתם רוצים.
אז תתישבו עכשיו על התחת, תקראו את ההודעה- ותתחילו לכתוב! (תשובות והודעות ארוכות תמיד מתקבלות בשמחה...
) מקווה שאהבתם!
שיילום לכולם!