Aאלום

my song

New member
Aאלום

יש לנו גורת כלבה פיטבול חדשה, בגלל שהיא סוג של אמסטף.. זה באמת נכון, שבעתיד כלבים כאלה יכולים לתקוף את הבעלים? מעבר לתהייה, נדמה שכל פעם נגיד כשאנחנו חוזרים הביתה, ואוניל מתרגשת, אז יוצא לה טיפה שתן.. זה מקרה ידוע של גורים? מישהו נתקל בזה?

Sweet Fantasy

New member
תשובה

אין קשר לסוגו של כלב ולזה שהוא עלול או לא עלול לתקוף הכל תלוי בחינוך של הכלב ואיך שהבעלים מתנהגים אליו. תתנהגו לכלבה כמו כל כלב אחר והיא תגדל להיות כלבה למופת. היא משתינה מהתרגשות, אני מציעה כשבאים אחרי הרבה זמן שלא היייתם בבית, להתעלם ממנה למספר דקות עד שהיא תרגע ואז תלטפו.

rockarin

New member
תשמע , הרושם שיצרו על ../images/Emo29.gif

כל כלב אמסטף הוא רושם שהוא תוקפני , ולא ממש מתחבר לפתגם - "הכלב הוא חברו הטוב ביותר של האדם" . אני מאמינה שאם נותנים לכלב יחס שמגיע לו ( ולכל כלב , לא משנה הסוג ולא משנה הזן , זכר או נקבה וכו' ) , הוא ייתן לך בדיוק אותו הדבר . כשאתה מתייחס לכלב בעקשנות ומראה לו את הקור והאדישות שב"אהבתך" לכלב , הוא נהיה קשיח גם הוא , ולא ייתן לבעלים לאהוב אותו שוב . זה הכל עניין של הדדיות . למרות ש, אם אני לא טועה -גידול אמסטף אינו אסור בישראל
(
)

my song

New member
תשמעי

אני בת! ואוניל היא לא אמסטף. התעלמת לגמרי מהשאלה של ה"בעייה" שנדמה לי שיש לה, כשהיא מתרגשת.. (!)

rockarin

New member
סליחה , חשבתי שאת זכר =.=../images/Emo29.gif

אבל אמרת שהיא סוג של גורת אמסטף , לכן כבר נכנסתי קצת לעומק העניין, שמדובר על אמסטף באמת . אם זה לא עזר לך בדבר ולא היה קשור מבחינתך, אבקש את סליחתך =] אבל שאלת אם ייתכן והכלבים ייתקפו את בעליהם בעתיד, לכן הסברתי שזה תלוי במידת היחס וההדדיות ביניכם . נסי להבין את הקשר לבין מה שכתבתי לבין שאלתך הראשונה . על השנייה לא עניתי מכיוון שלא היה לי שמץ של מושג לפתרונה

my song

New member
חח

איטס או קיי חג ש- מייח. עד מתי פסיכו - יולי 07 !

Sweet Fantasy

New member
מותר לגדל את ה"גזעים האסורים"

אסור להרבות אותם ולסחור בהם, וחייב לעקר ולסרס אותם, אבל לא כולם עושים זאת, זה ישראל אחרי הכל, כולם פה שמים ________ על החוק.. אבל החוק הזה לא הכי "הגיוני" שיש.. ונחקק בגלל כמה מקרים שקרו עם הסוגים שנחשבים לגזעים המסוכונים. רק חבל שהחוק לא מתייחס לבעלי הכלבים שגורמים להם מלכתחילה להפוך לכלבים כאלה.

למעלה