A? הוא באמת ככ חזק או Aשליה?

A? הוא באמת ככ חזק או Aשליה?

רציתי לפתח דיון על הA. כמה הוא באמת חזק? האם הוא אובררייטד ? או אולי כבודו במקומו מונח? הרי הוא שונה מקלפים אחרים בכך שלמעשה הוא 2 קלפים. הוא גם הקלף הכי גבוה ולכן יש לו משמעות יותר מכל קלף אחר .

Papito

New member
A לבד ללא קלף מלוכה ו10

הוא מאוד אוברייטד, ואני אוהב שהוא ככה כי אני מרוויח בזכות זה. כל עוד אנשים ימשיכו לשלם רי-רייז בפלופ עם A3o ודומיו בגלל ש"מה היה לי אס, מי הדפוק שיעשה פולד עם אס" אני מרוצה

A-rag זה יד שהרבה שחקנים חדשים

מפסידים איתה המון כסף, גם אם אתה פוגע באס אתה לא יודע איפה אתה עומד. אפשר לראות תמיד שחקנים עפים עם היד הזאת בתחילת טורנירים מול אס-מלך\מלכה\נסיך... אני בכל אופן מנסה להימנע מלשחק עם היד הזאת, אלא אם כן יש לי סיבה טובה.

Kgt1

New member
אדרבא דווקא לא... בשולחן ארוך, K5 יותר חזק

בדיוק בגלל שלאחרים הרבה יותר קשה לזרוק אס (עם כל דבר אחר) מאשר K....

nadd

New member
חשיבותו של אס

מתבטאת בעיקר בטורניר כאשר נשארים שניים אחרונים וכמעט כל הימור הולכים על אול-אין הימור עם אס נותן יתרון גדול לנצחון. AK הוא קלף חזק ונותן לעיתים אשליה ללכת איתו רחוק יותר נכנסים איתו ברייז ואז קשה לא להמשיך ולהמר עליו.

Harleydude

New member
כמו כל דבר בפוקר

שום דבר לא בוואקום ומאוד תלוי מצב. גם אס מלכה יכולה להיות קיפול ברור בלי לראות פלופ אפילו ואס 2 יכול להיות אול אין ברור פרי-פלופ. תלוי מאוד במצב. בגדול כמו שנאמר קודם כל האס-חרטא למיניהם הם .. אשכרה חרטא. וכל האס ג'ק ומעלה הם ידיים תלויות-מצב, גם אס קינג היא יד שיכולה להתחרבן בקלות. האם האס אוברייטד? לדעתי האישית בגדול כן אבל שוב.. תלוי במצב... יש קטעים שאני אשחק אס קינג שפספס אגרסיבי ויש קטעים שאני אקפל אס קינג לפני הפלופ. הכל תלוי סיטואציה.

DEANC

New member
כמו שאומר המשפט המפורסם:

AK is a great drawing hand.

למעלה