A Bug's Life - Collector's Edition

קרמי

New member
A Bug's Life - Collector's Edition

דיסני ופיקסאר, פיקסאר ודיסני - איך שלא תגידו את זה, זה נשמע פשוט טוב. זהו סרטם השני באורך מלא והראשון בהסכם בין החברות, לפיו פיקסאר תספק לדיסני 5 סרטים, הנעשה לאחר הצלחת צעצוע של סיפור. הסרט כולו כמובן נעשה לגמרי במחשב וכולל דיבוב של שחקנים מפורסמים כמו זוכה האוסקר קווין ספייסי וזוכת האהדה מצידי ג'וליה לואיס דרייפוס (מי אמר איליין?). כמו תמיד הסיפור בסרט מהנה מאוד ומעניק לנו הצצה לעולם של הנמלים כפי שרק פיקסאר יכולים לעשות עם כל השימוש בפרטים הכי קטנים שאפשר. הגיבור הראשי הוא נמלה קצת מגושמת ומצחיקה בשם פליק. אחרי טעות קטנה שהוא עושה בלא מכוון הוא מנודה מן המושבה ונאלץ למצוא פתרון לחגבים המאיימים עליהם. הכל קורה במעין תסבוכת של אי הבנה וזה נהיה עוד יותר מסובך כשהוא מוצא חבורת זחלים מהקרקס וחושב שהם גיבורים מסוג כלשהו ויעזרו להם.
המארז + תפריט המארז של ההוצאה הראשונה הרבה יותר יפה רק חבל שהגרסה הזאת כבר Out Of Print. הגרסה החדשה זהה לה לגמרי חוץ מתוספות חדשות: קטעים מלמצוא את נימו וכמה משחקים חדשים. זהו Keep Case המכיל 2 דיסקים ונמצא בתוך קרטון זהה מבחינת העיצוב. העטיפה עשויה מחומר המחזיר הרבה אור ומעניק לה מראה יחודי. למרות כל זה אני עדיין חושב שהעטיפה הקודמת הרבה יותר מושכת ומושקעת. התפריט עצמו דווקא נראה מאוד מעניין ופשוט. אני לא יודע איך הוא נראה בהוצאה הקודמת אולם פה המעברים מאוד חלקים והעיצוב מעולה פשוט. תמונת הרקע תמיד מונפשת ומתחלפת כל פעם שאנו בוחרים אופציה מסויימת.

בעע...

לדעתי כל הסרטים החדשים של דיסני, חוץ מצעצוע של סיפור - הם זבל!!! שיחזרו לעשות מצוירים כמו פעם... אחח... אני זוכר את הנוסטלגיה של "מלך האריות"...

RoyalWizard

New member
הי פרומפדור יש לך בעיה בחתימה

זה : פיפוש - שחקן, בדרן ומפעיל בובות אצבע

כן...

אבל אז אף אחד לא ידע את הםש המלא של חזי פיפוש!!! מה אתה רוצה שזה יקרה?!?! איזה רשע... אין פלא שאתה כותב בפורום הרשעים... אגב בזמן האחרון לא כתבת שם... למה?!

Bishnet

New member
ממממ... נראה לי שזה:

חזי פיפוש - שחקן, בדרן ומפעיל בובות אצבע.

RoyalWizard

New member
מטומטמי

זה סתם יטמטם פה כי גם ככה יש כבר! מי צריך שתיים אם כולם כותבים באחד מהם?

למעלה