a friend in need 2 :(

shanyz

New member
a friend in need 2 :(

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה שאני מממש מעוצבנת עכשיו על תפוז כי זה מחק לי את ככככל מה שרשמתי עכשיו במשך שעה, כשכולי דמעות ולא יכולה לשלוט בעצמי וזה ממש מרגיז:(! טוב עכשיו אני ארשום הכל מחדש! יש לי המון מה להגיד על הפרק שהיה היום בסטאר וורלד.. ראיתי אותו עכשיו בהקלטה ואני עדיין לא יכולה להספיק לבכות (ובמיוחד עכשיו אחרי שהכל נחמק לי! !@#$@^@$@&@$!!%&^) טוב דבר ראשון, מאוד לא היה לי ברור כל העניין שזינה נלחמה עם הסמורראים האלה..למה היא נלחמה נגדם? מי הם ומה הם רצו.ץ ולמה זינה בחרה לההרג דווקא ככה? דבר שני, אהבתי מאוד את המשחק של רנה (כמו תמיד) והיה מאוד מאוד מאוד מרגש הקטע בסוף... הקטע שגבי אמרה שלא אכפת לה מהנשמות והיא רוצה להחזיר את זינה, היה קטע מאוד יפה... וכשגבי לא כרתה לסמוראי את הראש כשהיא ניצחה אותו בקרב, אז כל הכבוד לה, שוב פעם רואים איזה אישה טובה היא כשהיא לא הרגה אותו...ורק נתנה לו מכה בראש... עוד דבר, זאת אולי הפעם השלישית שנאי רואה את הפרק, ונראה לי שהפעמים הקודמות ראיתי לא בסטאר וורלד או שפשוט אף פעם לא שמתי לב, אבל הייתי בשוק בקטע של הצנזור... זה כל כך הרס את הקטע!!! ו... זהו.. מקודם רשמתי עוד דברים אבל אני כבר לא זוכרת מה.. אם אני אזכר אני ארשום.. אני מאוד אודה אם מישהו יגיב לי וישיב לי תשובות על השאלות שלי.. זה מאוד חשוב לי להבין את כל הפרק.... תודה...

בקשר לסמוראים...

אני חושבת שהם נלחמו בזינה כדי להתנקם בה על שהרגה את ה-40 אלף תושבים של היגוצ'י<לא באשמתה! הם רצו להרוג אותה!!!
> ולמה היא בחרה למות ככה? היא לא בחרה למות דווקא מירי חיצים, אני מניחה שהיא פשוט רצתה למות בקרב, כמו לוחמת עם חרב בידה, כמו שהיא אמרה בפרק "המחיר", פשוט במקרה הסמוראים האלה היו פחדנים מידי ובחרו לירות בה חיצים בקרב של אלף על אחת. הקטעים בסוף באמת היו מאוד מרגשים...הקטעים האלו והמשחק המצויין של לוסי ורנה הם הדברים היחידים שבגללם הפרקים האלה שווים צפייה...כי הרעיון של העלילה עצמה הוא נוראי לדעתי...

shanyz

New member
אהה אני דווקא חושבת

שהרעיון של הסיפור נחמד, למרות שהייתי עושה פרק אחרון של כל החיים בכלל לדמרי שונה... לא במקום רחוק מהחיים, אלא במקום כלשהו שקרוב אליהם, ושיש להם איה קשר אליו.. סתם לדוגמא אמפיפולס, או פוטידיה.. או אפילו לא יודעת, מקום שקרה משהו חשוב לשתיהן... והייתי עושה גם יותר קטעים לשתיהן ביחד.. כי למשל בחלק הראשון של הפרקים, מה שהיה שבוע שעבר.. הראו הרבה קטעים של זינה בעבר, ופחות של זינה וגבי. ולדעתי היו צריכים להתמקד כמה שיותר בהם. היה צריך לתת איזה סיום מעלף כזה.. את יודעת... שישאיר את הצופים המומים לגמרי אני לא אומרת שזה לא גרם לי עוד שניה להתעלף, כי זה כן גרם לי לבכות לפחות שעה, אבל לא יודעת, משהו שיותר דרמטי, לא יודעת איך לתאר.. אבל בסך הכל העלילה היתה נחמדה... והמשחק שלהן באמת היה ממש טוב! תגידי, נראה לך שיש סיכוי כלשהו שאולי יחליטו להחזיר את התוכנית?:(

YAELIKH

New member
הפרק האחרון היה מרגש

אך עם זאת מאוד כאב לי שזינה מתה למרות רביםשאמרו שהפרק האחרון לא היה משהו ובכן לדעתי הוא הי פרק ממש יפה ואני שמחה שזכיתי לראותו סוף סוף את הפרק המיוןחל חוץ מזה הוידאו של לוסי בתוכנית הזאת היא ממש מתוקה שם!!!חבל"}ז

BUG LOVE

New member
זאת היתה הפעם הראשונה שראיתי אותו..

זה פרק מדהים וכזה עצוב וגבי הייתה מדהימה וגם הלחימה שלה זה פרק כזה עצוב ואני עדיין לא מבינה מכל הסיפור הזה כלום הבנתי שאקימי היתה חברה של זינה פעם אבל לא הבנתי כלום עם עניין הנשמות האלו

danazi

New member
.?

תוכלו להגיד לי בבקשה עם שבוע הבאה יהיה בערוץ הזה פרקים מההתחלה ושל איזה עונה? כי אין לי כבלים אני מתה לדעת

למעלה