a friend in need 2 
דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה שאני מממש מעוצבנת עכשיו על תפוז כי זה מחק לי את ככככל מה שרשמתי עכשיו במשך שעה, כשכולי דמעות ולא יכולה לשלוט בעצמי וזה ממש מרגיז
! טוב עכשיו אני ארשום הכל מחדש! יש לי המון מה להגיד על הפרק שהיה היום בסטאר וורלד.. ראיתי אותו עכשיו בהקלטה ואני עדיין לא יכולה להספיק לבכות (ובמיוחד עכשיו אחרי שהכל נחמק לי! !@#$@^@$@&@$!!%&^) טוב דבר ראשון, מאוד לא היה לי ברור כל העניין שזינה נלחמה עם הסמורראים האלה..למה היא נלחמה נגדם? מי הם ומה הם רצו.ץ ולמה זינה בחרה לההרג דווקא ככה? דבר שני, אהבתי מאוד את המשחק של רנה (כמו תמיד) והיה מאוד מאוד מאוד מרגש הקטע בסוף... הקטע שגבי אמרה שלא אכפת לה מהנשמות והיא רוצה להחזיר את זינה, היה קטע מאוד יפה... וכשגבי לא כרתה לסמוראי את הראש כשהיא ניצחה אותו בקרב, אז כל הכבוד לה, שוב פעם רואים איזה אישה טובה היא כשהיא לא הרגה אותו...ורק נתנה לו מכה בראש... עוד דבר, זאת אולי הפעם השלישית שנאי רואה את הפרק, ונראה לי שהפעמים הקודמות ראיתי לא בסטאר וורלד או שפשוט אף פעם לא שמתי לב, אבל הייתי בשוק בקטע של הצנזור... זה כל כך הרס את הקטע!!! ו... זהו.. מקודם רשמתי עוד דברים אבל אני כבר לא זוכרת מה.. אם אני אזכר אני ארשום.. אני מאוד אודה אם מישהו יגיב לי וישיב לי תשובות על השאלות שלי.. זה מאוד חשוב לי להבין את כל הפרק.... תודה...
דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה שאני מממש מעוצבנת עכשיו על תפוז כי זה מחק לי את ככככל מה שרשמתי עכשיו במשך שעה, כשכולי דמעות ולא יכולה לשלוט בעצמי וזה ממש מרגיז