A guy se le cayó la red

maozeitan

New member
A guy se le cayó la red

por eso no me ha contestado aún en la otra página Guyush, parece que para ti la palabra fuenteovejuna significa una marca de agua mineral porqué yo en ningún momento dado he dicho que odio a los sudacas, simplemente no sabes interpretar mis sintaxis que para ti esa palabra significa huelga de taxistas! Bueno señor Red, ya sabemos todos nosotros por que estas aqui, solo para hacer relaciones publicas GRATIS a tu cutre hostal que está en el quinto coño de la Capital federal y se llama Casa Papa o algo asi. Venga, vale, no voy a quedarme contigo más porqué te resultará dificíl leer tanto en español asi que te dejo tranquilo. Espero que las próximas veces no respondas a mis hilos que realmente no hace falta.

maozeitan

New member
לפחות הבנת מה שכתבתי?

אם כן, אז כדאי בפעם הבאה לא לשים לאנשים סתם מילים בפה, אני לא שונא אותם למרות שבאיזה שהוא מקום ה SUDACA מרגיזים אותי כי אני שמשלם מיסים חוקית כ 618 אירו בחודש ועושה COTIZACION חוקי לגמרי וחי פה עם ניירות והם חצופים שמגיעים ממדינות דרעק עולם שלישי ואין להם ניירות והם באים לקבל שירותים רפואיים בחינם על חשבוני שאני משלם מיסים ואני נאלץ לחכות 3 חודשים כדי לקבל תור לרופא (בחיי כמה שנזם צודקת עכשיו שיש לי בעיה ואני חייב לראות מומחה) ואלה כל הבוליביאנים וכל האלה מאקוואדור ופרו באים ממדינות זבל'ה ומנצלים את המערכת ועוד מתלוננים. עזוב אותך גיא, לא שונא אותם אבל רבאק קצת דרך ארץ שילמדו ויכבדו את המקום שהם נמצאים בו, לא יזיק להם.

guy red

New member
הבנתי הבנתי;

אבל זה קורה בכל העולם מכל המדינות גם בישראל להזכירך . אין מה לעשות חלק מהחיים הם חלק מהעולם... יום טוב

maozeitan

New member
מה אתה אומר?

אדוני, בארץ אם אתה לא מבוטח בקופת חולים ומגיע להתאשפז לשבוע אתה מקבל סכום אסטרונומי שרק ממנו אתה מת ! בארץ לא פראיירים לא נותנים למהגרים את אותו שירות שנותנים לאזרחים, רק בספרד הם יכולים להגיע לקופות החולים ולהכנס בתור לפני מי שמשלם מיסים כחוק (ועוד 618 אירו לחודש !) ואח"כ להתלונן ולהגיד שאספניה ככה ואספניה ככה ואין פה תרבות לאנשים ואין פה חינוך ברמה גבוהה והספרדים הם לא מחונכים וכו' וכו' תחזרו לארץ שלכם ! מה אתם מתלוננים? כאילו אצלכם בכלל היו נותנים לכם שירות, שכחתי שמדינות כמו בוליביה/פרו/אקוואדור/ונצואלה חרטו על דגלם את נושא זכויות האדם והם המדינות הכי הומניות על הגלובוס, סתם כל דרום אמריקה מדינות מעאפנות (להוציא את צ'ילה) וברגע שפרץ המשבר הכלכלי בארגנטינה הם הגיעו לפה בהמוניהם, ואז נוצר מצב שכל ארגנטינאי שבחיים לא נגע בצלחת ניהיה פתאום שף! כל ארגנטינאי שבחיים לא עבד במלון היה בעברו מנהל מלון 5 כוכבים בארגנטינה, עזוב אותך אלה הכי FLASOS והכי TRAMPOSOS שיש כל ה SUDACAS האלה, ובכל זאת לא שונא אותם רק שכל הלא חוקיים יעופו מפה ומהר.

guy red

New member
אדוני צריך לגור על אי בודד...

שם אף אחד לא יפריע לך .

maozeitan

New member
אתה שוב לא מבין אותי

כל עוד אנשים חיים באופן חוקי ומשלמים מיסים אין לי בעיה איתם

למעלה