A Hawk & A Hacksaw + Josephine Foster כדאי!

Sanssouci

New member
A Hawk & A Hacksaw + Josephine Foster כדאי!

מתי בפעם האחרונה הייתם בהופעה של עץ מכושף ושני רומנים עם זמבורה?? לא זוכרים? גם אני לא... מה שכן , אתמול זכיתי להיות בהופעה של AHAH (ע"ע ההרכב מהכותרת) וג'וזפין פוסטר במרתף10 החיפאי ( ותודה לקהל החיפאי העצל שדאג למספיק מקום לפשיטת איברים נרחבת!) והאוזניים עדיין מדממות- דבש! ראשונה עלתה ג'וזפין , שנראית כמו אחותו הספרנית של דבנדרה אבל בעצם היא הסוואה מחוכמת ל: עץ , יוקילילי , 2 פיות , 4 טרולים וקרמבולה. מצוותת בגיטרת פנדר שלא הבינה למה נוגעים בה ככה ונראתה דיי מבויישת ג'וזפין שרה בקול סופרן מרהיב/מטריד ודאגה שלא אבין לרגע על מה היא מדברת( אהה כן , היא הייתה מלווה במתופף סימפטי וגיטריסט ספרדי שכמעט גרם לי להעצר על אונס ע"י "משטרת החלומות"... Como Estes DIEGO
). אגב , אחרי ההופעה היא התגלתה כאדם מקסים וחביב לסביבה ולכל מיני דברים שאני לפחות לא הצלחתי לראות בברור.... מומלץ! ואז עלו AHAH צמד שלכאורה נחטף מהאולפן של ביירות אבל מסתבר שהיה שם עוד הרבה קודם...החבר'ה הם ג'רמי ברנס(לשעבר המתופף של נטורל מילק הוטל) - אקורדיון,תופים,פעמונים ובו"ז והת'ר טרוסט- כינור וכינור משודרג(גם הקדושה אנה-ניקול לא זיהתה במה היא נגנה קיבנימאט!!). בכל אופן , המוזיקה שלהם אקספירמנטלית ברובה אבל מרקידה ומרגשת יותר מיום חופש לאחר שנתיים של עבודה במכרות! אחרי קטע קצר שמסביר איך לרצוח את משפחתך ולהשאר בחיים( אני אישית ניסיתי לרקוד בישיבה תוך כדי) הם עוברים לעולם שכולו שיני זהב , וודקה זולה והרבה כשרון. חובה!!! * אגב , הת'ר תגרום גם לבחור מהפרסומת של "מחסני תאורה" להמיר את דתו אז כדאי להתחמש במשקפיים.. אם לא הבנתם---------------------->לא לפ-ס-פ-ס!!! ההופעות הבאות:AHAH יופיעו ב-28 באוגנדה בבירה. ג'וזפין ב-29 בצוללת (בירה) באותו יום AHAH בלבוטין7 ת"א ולמחרת(30) ג'וזפין באותו מקום. מייספייס: www.myspace.com/josephinefoster www.ahawkandahacksaw.co.uk

למעלה