A Journal of A Man of Letters

יעלי1232

New member
A Journal of A Man of Letters

אז החלטתי להמליץ לכן, אני לא יודעת אם אתן מכירות את זה, אבל מישהי מאוד מאוד מאוד (מאוד, אין לי מילים לומר עד כמה) עובדת על היומן של סאם, זה מתחיל מאמצע עונה 8, והיא בקצב השידור היום כך שכמה ימים אחרי הפרק יוצא פוסט חדש שהוא חלק מהיומן.

אם יש לכם טאמבלר- תעקבו אחריה:
http://journal-of-a-man-of-letters.tumblr.com/
אפשר להוריד את הקבצים ב PDF כאן: (זה חוקי, היא מפרסמת את זה בחינם והיא מדהימה לגמרי)
http://petite-madame.livejournal.com/51250.html

היא כותבת כל כך מדהים ו IC, והציורים שלה עם המוני פריטים והם גורמים לי לבכות כל פעם מחדש.

אז תהנו

ובואו לספר אחר כך שנשבר לכם הלב.

יעלי1232

New member
ציטוט חלקי מהיומן של סאם אחרי Captives.

I’m doing this, all this, because I love my brother and that I don’t want to witness another useless sacrifice due to one more bad decision.
The ball is Dean’s court now but I’m not even sure he knows what to do with it.

יעלי1232

New member
ועוד חלק שובר לב
(ספוילר ל 9x14)

"There’s a story behind everything. How a picture got on a wall. How a scar got on your face. Sometimes the stories are simple, and sometimes they are hard and heartbreaking. But behind all your stories is always your mother’s story, because hers is where yours begin."
— Mitch Albom, For One More Day

משי22

New member
וואו!!!

תודה רבה על ההמלצה, זה נראה אדיר!
והציורים מדהימים, ממש.
אני מתה לקרוא מה היא תכתוב על הפרק האחרון

יעלי1232

New member
כן כן ! תקראי. זה פשוט מדהים. היא מוכשרת

ואני לגמרי מעריצה אותה !

מבטיחה לעדכן את הפורום בשניה שהיא מפרסמת את הפוסט החדש בטאמבלר. הבנתי ממנה שהיא סיימה אותו אתמול, אז בטח ביום-יומיים הקרובים היא תעלה אותו אחרי עריכה.

אבל תקראי את הפרקים הקודמים, זה פשוט כל כך מעולה. החלקים שהיא כותבת על Holy Terror, מבריקים. ואע. ויש גם קטעים קטנים של דין . ואם רק היה ספר כזה בכריכה קשה הייתי כל כך קונה אותו !

יעלי1232

New member
נכון?נכון?נכון? אני פשוט מאוהבת בזה

סאם

זה כל כך פותח את הדמות של סאם להמון אנשים שלא מבינים אותו. וזה מדהים ומרגש וגורם לי לבכות כל פעם מחדש.
והציורים! הציורים שלה פשוט שלמות. והפרטים הקטנים. למות.

riktal

New member
זה מדהים

תודה רבה רבה! אני כבר עוקבת אחריה ומחר אתחיל לקרוא את הסיפורים

יעלי1232

New member
A new one !

Sam Winchester’s Journal - Entry #53

“He looked so profoundly disappointed in me that I wondered for a moment if he was someone I knew.”
― Michael Chabon, Wonder Boys

למעלה