A-Keys Unplugged
Yeah Baby!!!11
הופעה מדהימה, כ"כ הייתי רוצה להיות שם. ראיתי היום הכל אחר הצהריים ונורא נהניתי. ההופעות האהובות עליי הן: Every Little Bit Hurts
Heartburn
Diary
You Don't Know My Name
Unbreakable
למרות שלאחרונה נמאס לי מהשיר קצת כי אני חורשת עליו אבל בגדול זה אחד הביצועים הכי יפים שלה, גם השילוב המדהים של גודביי\באטרפלייז ואיף איי אינט גאט יו מדהים. כל השירים יצאו יפים לאללה!
גם ווילד הורסז אהבתי מאוד, גם פולין. קשה! טוב, בקיצור, אהבתי ממש את הכל. גם המחרוזת הזו של הדיבורים + השיר "סטריטס אוף ניו יורק" ממש היה מעניין ויפה:]. ההופעה הזו ממש מומלצת
, דפנטלי לא מסוג ההופעות שאתה רואה פעם אחת ומכניס עמוק לארון שתעלה אבק. אני אחרוש את זה, בטוח!
הבונוסים נחמדים, יש את הקליפ בגירסאת הסטודיו של אנברייקאבל וקטע של כמה דק' מאחורי הקלעים של ההופעה כולל קטע מהחזרות ואין להשוות, בחזרות היו להם כמה פאשלות בתיאום בין הקולות וכו' אבל בהופעה הכל הלך חלק ומדהים!
וגם אם היו פאשלות, לא שמים לב אליהן כי הן בטח קטנות כאלה:]. אלישיה הייתה ממש מתוקה שם, ראו שהיא התרגשה ושמחה מההזדמנות הזו להופיע באופן כזה. אני שמחה שיצא לה לעשות את זה
ובטח שמחה שקיבלנו כזו הופעה משובחת ממנה
. שווה בהחלט לקנות את גירסאת הCD+DVD, בארץ אני חושבת שמוכרים רק את הCD [ד"א הייתי היום בטאואר רקורדס וההופעה אכן הגיעה אליהם, היא עולה 100 ש"ח] אם יש לכם אפשרות נסו לרכוש את הדיסק בגירסא המלאה דרך האינטרנט. ממש משתלם! [זה מה שאני הייתי עושה אם אחי לא היה קונה לי בחו''ל] אם קראתם, אני אשמח שתגיבו.
Yeah Baby!!!11