A LITTLE PROBLEM...

NasTy GirL

New member
A LITTLE PROBLEM...

תיקון: A BIG PROBLEM אני רזה! יותר מדי רזה! בסוף הלימודים החלטתי להרזות קצת, ועשיתי את זה... אפילו עשיתי את זה בצורה מצויינת-בדיוק כמו שרציתי... אבל לקראת סוף החופש הגדול (תיקון-באמצע החופש הגדול) הרזיתי עוד קצת, לא היסטרי ומאז אני "שומרת". ועושה המון המון ספורט. ולפני יומיים אני מגלה שהיקף הבטן שלי הוא 74 ס"מ. טוב, זה ממוצע. היום אני מדדתי שוב ואני 63!!!!! ירדתי ב11 ס"מ!!!! לעזאזל איתי!!! לירי

NasTy GirL

New member
אוח, לעזאזל איתי!!!!../images/Emo10.gif

הסתכלתי היום במראה, והבטן שלי-במקום הכי רחב שלה, לא עוברת את החזה שלי, אלא להפך, החזה שלי עובר אותה ובהרבה, ואני מודאגת! אני אכלתי היום כמעט את כל ארוחת הצהריים, אני מרגישה נורא-כי אכלתי המון, אני לא יכולה לאכול יותר ממרק ושליש פיתה בארוחת צהריים-כי אני מתפוצצת! אני בבעיה רצינית...!!! יש לי בעייה ללכת ליועץ, כי לאחרונה...הנה רשימת היועצים שאני מעוניינת לפנות אליהם: א. במתמטיקה ב. פסיכולוג ג. דיאטנית וזה די הרבה...
): לעזאזל איתי, אני לא יכולה לקחת דברים בפרופורציות?!?! למה הייתי קפדנית מדי עם עצמי?? המדאיג הוא שאני לא הייתי קפדנית יותר מדי, אכלתי כרגיל, אבל עשיתי המון המון ספורט... למה לא הקשבתי לחברות שלי שיעצו לי להפסיק להרזות?!?! אוח, לעזאזל איתי!!! לירי

למעלה