a lovely moment of passions

python 4

New member
a lovely moment of passions

שמתם לב לקטע הזה הרגע? שהבלש אמר לטריש "כן, אני יודע מה מטריד אותך".. ואז היה קלוז אפ על טריש, פייד אאוט, ואחרי כמה דקות הוא אומר "את מוטרדת מזה שהתאונה היתה יכולה להימנע.." אה, קטעי "תשוקות" שלמדנו לאהוב ולהוקיר.. נראים לי כל כך לא טבעיים כשהם משולבים בתוך אופ"ס "רצינית" כמו צח"מ, אבל כל כך צפויים ב- "תשוקות", שכבר אפשר להגיד מה גוון הולכת להגיד רגע לפני שהיא אומרת את זה. אם שרון תתחיל להגיד "עכשיו הכל ברור לי", אני פורש סופית מהסדרה הזו!

Dawn12

New member
עד שנפתח שרשור לפרק היומי

הוידאו שלי נדפק!
אבל מחר אני אראה את השידור החוזר ומבטיח להגיב כאן. אם כבר תשוקות, נראה לי שטרישה באמת היתה יכולה להתאים הרבה יותר להרמוני מאשר לג'נואה סיטי. לא יכול לשים את האצבע על זה, אבל זה פשוט ככה. משהו בשחקנית כנראה.

יוליקה

Member
מנהל
איזה פריג'ידית - מקנזי

כמה קור אפשר להפגין!!! לפחות (לעת עתה) שתפגין אהדה למילות האהבה שמרעיף עליה ראול. שתגיד: "גם אני" בלי לומר מפורשות I love you. הרי גם לבילי היא מפגינה קרירות למרות שהיא מתפוצצת מבפנים........ טרישה ומייגן כבר די מאוסות. אי אפשר לסדר להן לנסוע קצת לאביהן באנגליה........

ים כחול

New member
../images/Emo12.gif באמת בלי לפגוע באפחד ....

ניסיתי לראות פרק או שניים בתשוקות ונדהמתי מהרמה.. זה נראה כמו אגדה של ילדים עם מכשיפה רעה וגמד אהבל וכמה דמויות מעונות ודמיות שמענות אותן .... וכל מיני קטעים בדיוניים שגורמים לי להרגיש מבוכה בעצמי שאני בכלל צופה אפילו לנסיון בסדרה המגוחכת הזו ... אל תיעלבו אבל באמת מה מצאתם בה ??

יוליקה

Member
מנהל
שאני בכלל צופה אפילו לנסיון בסדרה

ים כחול, כך כתבת נכון?? מתגובותייך מ-04.00 בבוקר ניראה שאתה דווקא די שולט בדמויות שבסדרה, אז אתה לא כל כך "צופה לנסיון".... אתה לא פוגע כאן באף אחד/ת אנחנו כבר עברנו מזמן את שלב "הנסיון" אנחנו מכורים חזק!!!

ים כחול

New member
../images/Emo9.gifאני בחורה ....

והספיק לי 2\3 פרקים כדי להבין זה לא בשבילי ...
ושוב אל תיעלבו ...

dviridit

New member
איתי היום את פרקי השבווע ואהבתי את

החולצה האדומה עם הכחול שהיא לבשה השבוע באחד הפרקים. אגב מה קורה לה עם ראין?? היא פיתחה בעיות מיניות מאז ההפלה או שזה משהו יותר מוררכב.? אהבתי גם את מקנזי עם שיער מעט מתולתל. שינוי זה תממיד טוב אבל אהבתי אותה יותר עם שיער חלק. לא ראיתי את הקטע ואיני יודעת אם היה שג'ק ואשלי הודיעו החד לשני שהם מעונינים להכניס את ניקי ובראד לז'בו. ראיתי רק את הקטע שבו אשלי מודיעה לג'ק שהיא מכניסה את בראד לז'בו בלי התגובה שלו. נראה לי ששניהם יגיעו להסכם משותף/מעין סחיטה שמתאימה לג'ק ולא לאשלי שאם ייכנס האחד לשני ומעניין לראותם עובדים ביחד.

למעלה